7 idei de cadouri de Crăciun pentru EA

Academia Barbatilor

Crăciunul bate la ușă și ai atât de multă treabă încât nu te poți concentra la ce fel de cadou să-i faci iubitei. Unul romantic? Unul practic? Unul clasic? E greu de navigat printre miile de variante atunci când sarcinile finalului de an par să te copleșească. De aceea ne-am gândit să-ți venim în ajutor și să-ți propunem câteva idei de cadouri dintre care să alegi varianta câștigătoare pentru aceste sărbători.

Un răsfăț la spa

Oferă-i un voucher pentru un tratament spa de iarnă, la THAIco Spa, trimițând-o într-o călătorie senzorială care începe cu o sesiune în baia turcească și cu un exfoliant aromatic cu scorțișoară, ghimbir, nucă de cocos organică și zahăr. Rolul acestuia este de a calma disconfortul muscular, durerile articulare și de a hidrata pielea uscată. Tratamentul continuă cu aplicarea unei măști corporale cu ghimbir și miere, care hrănește și catifelează pielea, urmată de un răsfăț sub stropii delicați ai dușului Vichy. Ritualul se încheie cu un masaj corporal cu ulei cald de scorțișoară și ghimbir. Durează două ore și jumătate. Preț 490 lei. Cumpără voucher de aici.

O ținută roșie pentru Sărbători

Lansată la sfârșitul lunii noiembrie de către designer-ul Laura Hîncu, RED Limited Edition de la Silk Essentials, este o colecție de idei pentru cadouri de Crăciun. Produsele sunt gândite ca variante de ținute complete pentru petrecerile de Sărbători: rochii din catifea și satin de mătase, palton din cașmir 100% și accesorii prețioase potrivite pentru temperaturi scăzute (turban din catifea, bandana din cașmir, șal din cașmir). Piesele propuse trimit către romantica atmosferă a anilor ’30. Orice femeie va fi încântată să primească un cadou atât de prețios precum un palton, o bandană și un șal de cașmir.

Un curs de tango argentinian sau salsa

Cărei femei nu-i place să danseze? Și cărei femei nu-i place tangoul argentinian? Dar acest cadou nu este doar pentru ea, ci este cel mai bun prilej pentru a vă descoperi sau reconfirma chimia dintre voi. Un curs de dans în pereche întreține pasiunea și vă redă entuziasmul de a petrece serile împreună, într-un cadru special. În luna decembrie, la Edelweiss Center – Dance Studio, cuplurile primesc 50% reducere.

Un voucher valoric pentru servicii de înfrumusețare

Nu, asta nu înseamnă că EA nu este frumoasă, ba dimpotrivă: frumusețea ei va fi pusă și mai mult în valoare prin serviciile oferite de centrul Medispa, de unde poți să cumperi un voucher în valoare de 300, 500 sau 1000 de lei, cu care iubita ta se poate răsfăța într-unul dintre centrele aflate în București, Cluj Napoca sau Baia Mare.

Un hamac pentru picioare

Prietena ta petrece atât de multe ore imobilizată la birou încât seara auzi invariabil întrebarea „Îmi faci și mie un masaj la picioare?”. Ajut-o să stea într-o poziție mult mai relaxantă atunci când lucrează, cumpărându-i un hamac pentru picioare. Acesta se poate agăța de lateralele biroului și se poate seta pe două niveluri: cu corzile întinse la 20 cm sau la 45 cm, în funcție de poziția în care ea va dori să stea. Un cadou perfect care îi va crea senzația că se află într-o locație exotică, atunci când are mult de lucru și orele până la plecarea acasă par interminabile. Cumpără hamacul pentru picioare de aici.

Un atlas al frumuseții

O carte care se vinde ca pâinea caldă, pentru că este rezultatul unui proiect excelent, care a făcut furori în întreaga lume. Mihaela Noroc a traversat peste 50 de țări, fotografiind femei din toate mediile sociale, adunând apoi cele mai reușite portrete în acest album impresionant, care este, pe lângă o pledoarie pentru frumusețe, și o poveste de călătorie. 500 de portrete ale unor femei din întreaga lume, cu siguranță un motiv de bucurie pentru orice femeie frumoasă, care apreciază frumusețea. Cumpără Atlasul Frumuseții de aici.

O cameră foto cu poze pe loc

Adică un Polaroid. Iubita ta adoră să facă fotografii. Telefonul ei geme de poze și încă nu s-au inventat carduri de memorie pe măsura ritmului debordant cu care ea imortalizează viața și lumea… în pixeli. Dar ce-ar fi dacă lucrurile frumoase pe care le pozează ar prinde contur într-un mediu mai… palpabil? Adică într-o fotografie pe hârtie. Pentru asta are nevoie de cadoul pe care i-l vei face tu: o cameră foto Polaroid Instant Digital Z2300. Un aparat de 10MP care face poze și filme la calitate HD, care oferă posibilități de editare, cu zoom digital 6x și printare fără cerneală într-un format de 5×7.6 cm. Costă 900 lei și o poți cumpăra de aici.