7 lucruri pe care femeile le găsesc atrăgătoare la un bărbat

Academia Barbatilor

Academia Barbatilor

, Top 7

De la bun început vom spune că ceea ce vei citi mai jos nu e literă de lege. Femeile sunt imprevizibile. Ceea ce place uneia poate displăcea alteia, care, mai mult, se poate duce în extrema cealaltă în privința gusturilor. Nu există o rețetă secretă pentru a înțelege fiecare femeie. Dar, în mod cert, există unele lucruri pe care femeile nu prea au cum să nu le găsească atrăgătoare la un bărbat. Pe scurt, nu există argumente împotriva lor. Hai să vedem care ar fi șapte dintre acestea:

Simțul umorului

Fă-o să râdă și e pe jumătate câștigată. Uită-te la soțiile comedianților de stand-up și vei vedea ce femei cool sunt. Cu siguranță ele s-au îndrăgostit de aceștia pornind de la umorul lor. Și nu, n-am vrut să sune cum că Bobonete n-ar fi un Făt Frumos.

Nu toți ne-am născut cu un simț al umorului foarte dezvoltat (și, la fel de bine, o femeie care nu-l are, măcar ar trebui să-l exerseze). Probabil că umorul tău nu va face fiecare femeie din încăpere să râdă cu lacrimi (plus că, dacă nu râde nimeni, e posibil ca problema să fie la tine). Dar nu te teme să-ți arăți această latură, fiindcă ea este de cele mai multe ori câștigătoare. Iar o altă bilă albă pe care o poți avea este autoironia: fă mișto de tine însuți și vei adăuga un dram de sinceritate în încercarea de a cuceri o femeie.

Stilul

Orice s-ar spune, prima impresie pe care o lasă o persoană, cel puțin de la distanță și înainte de a deschide gura, este felul în care se îmbracă. Iar femeile găsesc întotdeauna atractivi bărbații care se îmbracă bine. Ca să nu mai vorbim de îngrijirea personală.

În ochii unei femei, un bărbat care se îngrijește și care se îmbracă bine transmite semnalul că se ia în serios. Iar ea se va simți bine în preajma lui. Nu trebuie să ai neapărat un stil foarte personal (de pildă, urban sau de tip outdoor). Și nici măcar nu trebuie să faci eforturi supraomenești pentru a-ți forma unul (în afara cazurilor în care chiar te îmbraci oribil și fără gust). Trebuie pur și simplu să fii curat și să te simți bine în pielea ta.

O pereche de pantofi buni, o cămașă călcată, o pereche de jeanși spălați și care să nu stea ca pe gard – obiecte simple care formează întotdeauna un bun punct de plecare în jocul seducției. Dacă la acestea se adaugă elemente specifice, care țin de personalitatea fiecăruia, cu atât mai bine. Important e să nu îmbraci ceva care să te facă să arăți ridicol. Sau care să încalce flagrant regulile de bună purtare (la propriu). Și nu uita niciodată că trebuie să miroși bine. Sau, cel puțin, să nu miroși urât, pentru că acesta e primul lucru care alungă femeile.

Inițiativa și leadership-ul

Multor femei le plac bărbații care au inițiativă și care se dovedesc a fi adevărați lideri. Bărbații care urmează mereu o cale dreaptă, care urmăresc un scop dar care, în același timp, sunt umani, și știu să recunoască atunci când au făcut o greșeală. Bărbații care știu să conducă și care au un plan le vor face pe femei fericite, pentru că acestea se vor simți protejate și vor avea sentimentul că cineva are grijă de ele.

De asemenea, femeilor le plac bărbații care au inițiative și care sunt deschizători de drumuri. Care vor să „schimbe lumea” într-un fel bun. Și care se și țin de aceste planuri. Bărbații care știu să-și respecte cuvântul și care, de pildă, dacă au spus că vor suna la ora 7, vor suna la ora 7 și nu a doua zi la 10, scuzându-se pueril. Bărbații de acțiune, nu gargaragiii, de care e plină lumea și care, în fond, nu au nicio intenție.

Încrederea

Există o linie foarte subțire între încredere și aroganță. Încrederea în sine e o calitate pe care femeile o caută la un bărbat. Dar aroganța e unul dintre cele mai detestabile defecte. Pentru a arăta că ai încredere în tine, nu te sfii să te marketezi. Să dezvălui ce lucruri de succes ai realizat. Dar nu te transforma într-un lăudăros și într-un fanfaron. Fă-o cu eleganță. Spune unei femei că ai fost promovat dar schimbă imediat subiectul, punându-i o întrebare despre ea. E suficient: i-ai transmis deja ceea ce era necesar să știe dar și faptul că ești încrezător în tine însuți și că știi ce ai de făcut.

Un asemenea gen de bărbat va avea întotdeauna succes, pe când unul care nu se poate abține să se laude continuu, povestind câte a făcut și câte a dres, încă de când era în pamperși, nu va crea altceva decât situații penibile.

Abilitatea de a fi un bun ascultător

A fi un bun ascultător e o calitate în ochii femeilor, deoarece ele vor să fie ascultate, nu doar auzite. Să li se respecte părerile și acestea să fie luate în seamă. Un bărbat care nu ascultă, care întrerupe interlocutoarea, care e rece și lipsit de respect, va aduna multe bile negre.

Pune-i întrebări în legătură cu lucrurile despre care vorbește. Acestea îi vor transmite faptul că ești interesat de subiect dar îți vor permite și să înmagazinezi mai bine informațiile primite. Pe care, mai târziu, le vei putea readuce în discuție, arătându-i că ai luat aminte la ceea ce spunea. Dacă ea descoperă după un timp că nu a vorbit „degeaba”, va înțelege că ai fost interesat și va aprecia enorm.

Pasiunea și ambiția

Un bărbat pasionat (și pasional) aflat mereu în căutarea mijloacelor prin care să-și împlinească visurile, devine automat un bărbat atractiv în ochii unei femei. Probabil te vei gândi, de pildă, că femeile îi consideră atractivi pe bărbații care cântă într-o trupă fiindcă-i consideră un fel de „bad boys”. În realitate, ele admiră pasiunea acestora și faptul că au mers pe un drum clar pentru a-și împlini visele.

Același lucru în privința sportivilor sau a oamenilor de afaceri. Dar nu trebuie să fii celebru sau bogat pentru a întoarce privirile și gândurile unei femei. E suficient să ai un hobby sau o carieră, pe care să le urmezi cu pasiune și care să-ți umple viața de bucurie. Și chiar dacă ești la început, pasiunea se vede și se simte. La urma-urmei, și bărbaților le place acest lucru la o femeie. Iar dacă o femeie vede pasiune, se poate gândi că ea însăși poate stârni pasiunea într-un bărbat, în ceea ce o privește. Și ambiția lui de a o cuceri.

Bunătatea și empatia

Știi ce funcționează întotdeauna ca „momeală” atunci când vine vorba să atragi o femeie? Animalele de casă. Un bărbat care are un câine va fi întotdeauna ceva mai atractiv pentru o femeie. Asta nu înseamnă că dacă nu simți nevoia să ai un câine, să-ți iei unul doar de dragul unei femei. Dar faptul că găsești loc în viața ta pentru un animal pe care să-l îngrijești presupune, într-o oarecare măsură, că vei ști cum să ai grijă și de ea. Pe undeva, e un lucru subconștient.

Ce se întâmplă însă dacă nu ai câine, pisică, pești sau hamsteri? Nicio problemă. Nu animalul în sine e important: femeile caută bărbați care sunt buni la suflet, compasivi și empatici – lucruri pe care le poți transmite și în alte moduri, nu doar prin faptul că ieși cu Bobiță la plimbare. De regulă, femeile se uită la modul în care tratezi două categorii de persoane: chelnerii și pe mamele lor. Dacă ești nerespectuos cu acestea, e foarte posibil să te taie de pe listă.