7 lucruri pe care le faci zi de zi, iar femeile le urăsc

Academia Barbatilor

Te-ai întrebat vreodată de ce prietena sau soția ta se supără instant pe tine uneori? De ce își pierde brusc interesul sau de ce îți dă târcoale sentimentul că relația în care ești se va termina cât de curând? Ce urăsc femeile? Femeilor nu le plac anumite lucruri pe care le fac bărbații, iar 7 dintre acestea sunt următoarele:

1 Nu trăiești în prezent

ce urăsc femeileSigur, din punct de vedere fizic ești în cameră dar mintea ta e în altă parte iar acest lucru o enervează teribil. A nu fi „acolo” în timpul unei conversații importante e un fapt care va scoate din sărite orice femeie de pe planetă. Și… pe bună dreptate. Fiindcă asta dovedește lipsă de maturitate, egoism și nepăsare. Nu e cazul să te transformi într-un asemenea individ. Iar dacă ești… schimbă-te rapid.

2 Ești prea insistent

Contrar a ceea ce se crede, bărbații pot fi la fel de lipicioși ca femeile. Ba, unii dintre ei, chiar prea lipicioși. Nu e nimic mai puțin atractiv decât un bărbat libidinos, care cerșește atenție zi de zi de la o femeie. Oferă-i spațiul de care are nevoie și îți va acorda atenția pe care o dorești, atunci când crede ea de cuviință, așa cum vrea ea.

3 Ești inconsecvent

Unul dintre cele mai enervante moduri de comportament ale unui bărbat în ochii femeilor este ca acesta să nu fie în stare să ia decizii și, ca rezultat, să devină o persoană foarte inconsecventă. Decide-te asupra lucrurilor pe care le vrei și arată că ești hotărât, nu o plimba cu vorba și cu… alba-neagra, sucindu-te în fel și chip.

4 Ești incapabil să-i înțelegi nevoile

Nu trebuie să-i citești gândurile: chiar dacă uneori și-ar dori asta, știm că e imposibil. Dar dacă vrei să ai o relație care să dureze, trebuie să-i anticipezi nevoile și să i le înțelegi. Ba chiar să le pui pe primul plan. Dacă a ajuns într-o situație neplăcută va avea nevoie de consolare și înțelegere, așa că e de dorit să fii cât se poate de empatic. Nimic nu o va alunga mai mult decât să-i spui acum că felul în care se simte e ridicol și nepotrivit.

5 Habar n-ai cum să te porți cu o femeie

ce urăsc femeilePoate că nu ai mai fost într-o relație de lungă durată dar asta nu are nicio importanță. Dacă ești acum, nu poți folosi scuza potrivit căreia „nu știi cum funcționează o relație”. Acum e momentul să înțelegi ce înseamnă o relație, să-i înțelegi nevoile și să știi ce și cum să faci în așa fel încât relația să meargă din punctul amândurora de vedere, nu doar dintr-al tău.

6 Nu-ți pasă cum arăți

Aici am începe mai degrabă cu „nu-ți pasă cum miroși”, fiindcă acesta e primul aspect peste care o femeie nu poate să treacă. Dar dincolo de asta, chiar dacă știm că nimeni nu-i perfect, femeile îți vor urî în mod cert tricoul pătat și lălâu pe care-l ai de la 16 ani și de care nu te poți despărți fiindcă tu ai impresia că e cool. Nu e vorba de fashion, dar încearcă să ai un aspect îngrijit, să-ți tai și să-ți cureți unghiile, să porți haine care să-ți vină bine și să ai pantofii curați. În special când ieși cu ea undeva.

7 Nu ai umor și nu râzi

ce urăsc femeileȘtim unele femei care nu fac asta și, sincer, le compătimim. Probabil că viața lor împreună cu niște parteneri similari e ca un vin fără alcool. Dar… să (nu) fim serioși: femeile adoră bărbații care au umor. Iar atunci când dau peste un ursuz care nici măcar nu înțelege poantele, nu știe să fie auto-ironic, nu râde și nu știe să se distreze, vor încerca să fugă cât mai departe. Sau s-o facă în brațele unuia care are simțul umorului.

Citește și despre 7 lucruri care îți pot distruge reputația