7 perechi de încălțăminte de purtat fără șosete

Academia Barbatilor
Ținută fără șosete

Sursă: thefashionisto.com

Acum că a venit căldura, sigur te întrebi ce poți face să nu-ți mai fie cald la picioare. Cum ar fi să-ți spunem că poți scăpa de căldura la glezne dintr-un foc? Pentru asta te vom învăța noi ce să porți cu stil. Ți-am pregătit 7 perechi de încălțăminte de purtat fără șosete. Sau cu șosete ascunse. Șosetele „invizibile”, sunt tot mai prezente și la noi, așa că a venit timpul să le încerci și tu.

șosete invizibile

Sursă: mrporter.com

Mocasini

mocasini maro, Penny loafers

Sursă: mrporter.com

Penny loafers în engleză, acești pantofi sunt un clasic al cărui farmec nu mai are nimeni curaj să-l conteste. Cu jeans sau chino, cu pantaloni la dungă sau niște pantaloni albi, te vor scoate din orice problemă. Cât de relaxant poate fi să știi că, orice ai alege în partea de sus, pantofii tăi vor arăta la fel de bine?

Mocasini cu ciucure

mocasini albaștri, cu ciucure, tassel loafers

Sursă: mrporter.com

Iar dacă Penny loafers ți se par prea serioși, îți facem cunoștință cu cei cu ciucure. Pe aceștia îi vei găsi în culori și texturi și mai bogate, tocmai pentru că foarte multe variante ale lor sunt foarte casual.

În schimb, nu e exclus să găsești perechi de mocasini cu ciucure din catifea, de exemplu, ideali pentru o ținuta de seară și chiar pentru smoching.

Boat shoes

boat shoes maro

Sursă: mrporter.com

Dacă mersul la birou include un drum de 30 minute cu bicicleta, acești pantofi sunt printre cei mai potriviți. Vântul îți va trece pe lângă glezne, iar pantofii vor fi în continuare destul de aerisiți încât să nu te lași învins de căldura urbană.

Espadrile

espadrile orange

Sursă: mrporter.com

Care vin la pachet cu un bonus: dacă ai chef, poți să-i porți chiar fără șosete. Talpa este atât de plăcută și răcoroasă, încât nu-i vei mai da la schimb pe altceva. Totodată, îi găsești în tot felul de culori și materiale, de la galben la roșu și de la bumbac la piele. Spor la căutat!

Sneakers

Sneakers Raf Simons

Sursă: mrporter.com

Pe care îi iubim prea mult ca să nu îi amintim din nou. Sperăm că ai citit deja și acest articol. Fie că experimentezi cu ei deja ținute smart casual, ori mergi la cafenea în weekend, garantăm că vei da clasă la fiecare ocazie.

Brogue

Brogue Tom Browne

Sursă: mrporter.com

Și dacă toate sugestiile de până acum îți plac, dar agenda plină de ședințe nu te lasă să porți nimic, ce faci? Ori, mai mult, lucrezi în vânzări? Simplu, ia-ți niște brogue! Poartă-i fără șosetă la costum și bingo! Nu vei fi doar cel mai cool bărbat din sală, ci și cel care tocmai a încheiat o vânzare cu succes.

Desert boots

desert boots

Sursă: mrporter.com

Aceste ghete din piele întoarsă subțire sunt versatile și pot fi purtate fără discuții și primăvara, cu jeans și un tricou basic, peste care poți ”arunca” nonșalant o cămașă în carouri, deschisă la nasturi.