7 piese de stil masculine pe care femeile le consideră atrăgătoare

academia barbatilor

Femeile sunt foarte atente la detalii, mai ales la cele de stil, iar în ceea ce ne privește pe noi, bărbații, trebuie să fim conștienți că suntem studiați sub lupă. Și pentru că ne pasă ce cred ele, iată care sunt cele mai atrăgătoare 7 piese de stil masculine pentru sexul frumos.

Pantofii aleși cu gust

La orice gen de întâlnire, pantofii sunt primii remarcați de către femei. Acest fapt ar trebui să îți spună că este esențial să investești în pantofi clasici, de calitate și să porți întotdeauna încălțăminte adecvată sezonului și ocaziei. Dacă vei purta pantofii tăi de sport la o întâlnire, riști să fii depunctat din prima clipă. Însă cu o pereche de sneakers ai toate șansele să faci impresie bună.

piese de stil masculine
Sursa foto: Pinterest

Combinația jeans cu tricou alb

O combinație clasică, confortabilă, accesibilă și foarte sexy în accepțiunea femeilor. Un tricou alb în măsura potrivită îți va accentua frumos forma trupului. Exact, în măsura potrivită! Ai grijă când alegi tricoul pentru că un model prea larg sau prea strâmt nu te va avantaja deloc. De asemenea, ai grijă ca mânecile să nu fie largi pentru că îți vor ascunde bicepșii, o parte a corpului extrem de atrăgătoare pentru femei. Iar în ceea ce privește jeanșii, alege unii slim sau cu croială conică, adaptați formei corpului tău.

piese de stil masculine
Sursa foto: Pinterest

Costumul care se așează perfect pe corp

Femeilor le plac bărbații în costum de haine, iar dacă lucrezi într-un mediu care îți cere să porți costum, vei fi avantajat. Totuși, nu orice costum îți conferă o imagine flatantă. Ai grijă cum porți costumul! Alege întotdeauna costumul care se așează perfect pe corpul tău, luând ca repere linia umerilor, lungimea mânecilor și a pantalonilor.

piese de stil masculine
Sursa foto: Pinterest

Mânecile suflecate

Suflecă mânecile cămășii și lasă la vedere jumătate de antebraț. Femeile se topesc după acest aspect casual, relaxat și… abordabil. Ține minte acest lucru atunci când te întâlnești cu ea, după serviciu, sau oricând vrei să contrabalansezi formalitatea unei cămăși.

piese de stil masculine
Sursa foto: Massimo Dutti

Pantalonii chino

Chinos sunt o piesă esențială în garderoba oricărui bărbat iar femeile îi adoră pentru că au aer smart spre deosebire de jeans. La fel ca și în cazul costumului, măsura perfectă face diferența, mai exact, felul cum îți vin acești chinos le va atrage sau nu pe ele. Poartă-i suflecați pentru a lăsa glezna la vedere, un alt aspect pe care femeile îl consideră sexy.

piese de stil masculine
Sursa foto: Pinterest

Tricourile Henley

Tricourile henley sunt cu un pas înaintea tricourilor obișnuite atunci când vine vorba de factorul de atracție pentru că, în viziunea femeilor, au fost create pentru bărbații maturi. Acestea au un aer casual sofisticat și sunt ușor de integrat într-o ținută de week-end. Alege-le pe cele în culori neutre – alb, gri, navy – pe care le poți combina cu orice pereche de pantaloni din garderobă.

piese de stil masculine
Sursa foto: Pinterest

Puloverul cu anchior

Acest model de pulover creează un echilibru între stilul relaxat și cel rafinat, fiind potrivit în nenumărate ocazii. Femeile îl adoră tocmai pentru acest contrast. Modelele în tonuri de gri, navy sau oliv sunt cele mai versatile iar integrarea lor în ținute în straturi te va face cu atât mai interesant… de studiat.

piese de stil masculine
Sursa foto: Pinterest

Sursa main foto: Boston Magazine