7 poziții ce țin de limbajul corpului pe care să le adopți pentru a atrage femeile

Academia Barbatilor

Categoric, cel mai bine e să impresionezi o femeie cu ceea ce ai în cap. În primul rând, să-i oferi mostre de umor și inteligență. Cu toate astea, multe femei sunt impresionate de fizic. De mușchi. De ținută. Degeaba faci pe Jerry Seinfeld dacă ești mic, cocoșat și neîngrijit. Trecem acum peste faza cu îngrijirea – ai o secțiune specială pe site-ul nostru, din care să afli ce trebuie să faci. Trecem și peste cea cu mușchii – găsești și aici destule, într-o altă secțiune. Ne vom referi însă în cele ce urmează la limbajul corpului. Mai exact, la 7 poziții pe care să le abordezi ca să atragi femeile. Trucuri care funcționează de fiecare dată. Sau… aproape de fiecare dată.

7 Fii mai înalt!

Cum naiba să fii mai înalt dacă ți-a dat Dumnezeu un metru și-o chiflă? De lungire de… organe ai auzit însă de lungire de picioare probabil că numai Inchiziția Evului Mediu se ocupa. Și totuși, se poate. În general, femeilor le plac tipii care sunt mai înalți. Dar în același timp, ele sunt subliminal atrase de bărbații care au încredere în ei și au o postură ce inspiră putere. Fiindcă oricât de înalt ar fi tipul, dacă el adoptă o poziție cocoșată și lipsită de forță, nu se vor uita la el nici dacă măsoară cât Turnul Eiffel.

Asta nu înseamnă că trebuie să ai mușchii lui Schwarzenegger dar poți face un miiiiiic efort: scoate pieptul în față, relaxează-ți umerii și ține capul sus. Vei părea ceva mai înalt decât ești și vei fi în mod cert remarcat de către femei.

6 Deschide-te!

flirtUnul dintre lucrurile pe care le remarcăm imediat la bărbații lipsiți de încredere este tendința acestora de a avea o postură închisă. Iar cel mai comun lucru pe care-l fac este să-și încrucișeze brațele sau să țină un obiect în fața lor – de pildă, un pahar cu o băutură. Acestea sunt semnale care transmit că respectivul nu dorește să aibă cu adevărat un contact verbal cu nimeni.

Iar femeile nu digeră niciodată asemenea lucruri, mai ales că au un simț special care să le depisteze. Dacă o femeie vede o asemenea postură, i se aprinde beculețul roșu care-i spune să stea departe. Atunci când vorbești cu o femeie, deschide-te. Nu „bara” calea cu brațele sau cu orice altceva. Zâmbește larg, oferă-te: sunt al tău, honey!

5 Asigură-te că fața și corpul tău transmit același lucru

De multe ori, când un bărbat vorbește cu o femeie, constatăm că fața și gura lui „spun” un lucru, în vreme ce corpul lui demonstrează că e o epavă nervoasă, care încă se scufundă. Și, încă o dată, femeile remarcă imediat. Așa că pentru a-ți păstra încrederea și a nu emite semnale negative de la gât în jos, controlează-ți și corpul, nu doar fața. Întoarce-te cu totul către fata cu care vorbești, stai ferm pe picioare, nu te bâțâi de pe unul pe celălalt și nici nu te îndoi de mijloc ca o pisică-n călduri.

4 Uită-te la ceas

Probabil e un sfat surprinzător, te gândești că e o greșeală și că în subtitlu ar trebui să scrie „Nu te uita la ceas”. Ei bine, nu. Faptul că verifici ora o va face să gândească în subconștient că ar trebui să pleci. Iar asta va declanșa în ea dorința ca tu să rămâi. Pentru că va dori să aibă ceea ce nu poate să aibă. E uman. În plus, ai grijă ce ceas de mână porți (și de ce). Aici ți-am povestit despre greșelile pe care le fac bărbații când cumpără un ceas.

3 Atenție la mers

Te-ai uitat vreodată la cum merge Dwayne „The Rock” Johnson, în toate filmele în care joacă? Sigur, e o namilă de om, cu o tonă de mușchi și o charismă de netăgăduit. Dar la toate acestea contribuie mersul lui: plin de încredere și energie, de fiecare dată cu direcție, într-un ritm propriu, bine gestionat. Mergi cu stil. Nu merge alene și dezlânat, ca o legumă dezorientată, ieșită la plimbare pe bulevard. Chiar dacă habar n-ai, mergi ca și cum ai ști unde te îndrepți. Ca și cum știi ce vrei.

2 Fă-o să zâmbească

flirtE cel mai simplu truc din lume. Și, din păcate, românii apelează la el atât de rar. Dacă vrei ca o fată să-ți zâmbească, pur și simplu… zâmbește-i. Iar pentru a face „trucul” mai de efect, concentrează-te pe două momente esențiale: a) când vorbești. Ea te ascultă, e concentrată, prin urmare nu-ți va rata zâmbetul și, probabil, ți-l va întoarce. b) când vorbește ea. Zâmbindu-i, o vei face să capete mai multă încredere în ceea ce spune și în felul în care o face. Se va relaxa și-ți va zâmbi înapoi.

1 Contact vizual

contact vizualExistă un joc și el se numește „jocul contactului vizual”. Practicându-l, îi vei demonstra două lucruri importante: nu ți-e teamă de ea și o lași la comandă. Cu funcționează? La prima privire, păstrează contactul vizual cât de mult posibil dar fix înainte ca ea să-și întoarcă privirea, fă-o tu. E nevoie de un pic de antrenament pentru a avea rezultate și a o face automat. Dar, fără dubiu, acest truc are darul de a atrage atenția fetei, care cu siguranță va reveni apoi la întâlnirea vizuală.