7 uleiuri de barbă pentru bărbații cu stil

Academia Barbatilor

Uleiul de barbă are rolul de a hidrata atât barba cât și pielea feței, care deseori sunt neglijate de către bărbați. Acesta tratează foliculii de păr și asigură creșterea sănătoasă a bărbii. Multe branduri de uleiuri de barbă conțin ingrediente suplimentare – vitamine și minerale – menite să ajute la menținerea și creșterea unei bărbi cu un aspect frumos, îmbunătățind aspectul ei, dar și starea epidermei de dedesubt. Iată 7 uleiuri de barbă de pe piață, pe care le recomandăm pentru cei care-și doresc să-și îngrijească exemplar podoaba facială.

Ulei pentru barbă lungă și piele L’Oreal Men Expert Barber Club Long Beard & Skin Oil, cu cedru

uleiuri de barbă

Un produs perfect pentru hidratarea zilnică a tenului și a părului facial, în cazul celor care poartă barba lungă. Uleiul L’Oreal Men Expert Barber Club este bogat în uleiuri esențiale (cu precădere ulei de cedru), fiind dezvoltat în special pentru cei care doresc să-și îngrijească optim părul facial. Datorită texturii este extrem de ușor de aplicat. Hrănește părul, eliminând asprimea și disconfortul, oferind bărbii o senzație netedă și moale, fără a îngrășa. Nu conține parabeni, coloranți sau alte ingrediente derviate din animale.

Se aplică dimineața 2-3 picături de ulei, în funcție de lungimea bărbii și se masează cu ambele mâini pe toată suprafața tenului și a bărbii, asigurând pătrunderea uleiului prin barbă până la piele. Pentru a se spori efectul, se folosește un pieptene sau o perie pentru barbă. Preț: 73 lei.

Citește și: Ce este uleiul de barbă și de ce să-l folosești

Ulei pentru barbă Cheia Dac, urzică și ricin

uleiuri de barbă

Uleiul pentru barbă Cheia Dac, cu urzică și ricin, este un ulei natural lucrat manual, nonalergenic, bio, eco, fără coloranți și parabeni, fără steril și emulgatori, destinat hrănirii intime a firelor de barbă. Acesta este un tratament, și nu un produs de utilizat în fiecare zi, care se aplică pe barbă până la umectarea completă, după care se așteaptă 1-2 ore până la absorbția maximă, la final spălându-se obligatoriu cu săpun de barbă. Uleiul de barbă Cheia Dac se aplică de maxim două ori pe lună.

Pentru mentenanță se poate aplica o cantitate mică în podul palmelor, apoi se trece mâna prin barbă. Cheia Dac are ca suport un amestec de uleiuri vegetale aditivate cu ulei de urzică și ulei de ricin, acesta având rolul de a trata tenul. Uleiul de urzică mărește sangvinizarea în vederea stimulării creșterii și a micșorării procesului de cădere a firelor de barbă. Uleiul de ricin, în schimb, are rolul de a întări firul bărbii. Preț: 32 lei.

Ulei pentru barbă By My Beard

uleiuri de barbă

Uleiul de barbă By My Beard are o formulă non-grasă, ce se absoarbe ușor pentru a îngriji barba și pielea. Este obținut din cele mai fine uleiuri naturale (ulei de avocado, de migdale, de floarea soarelui, argan, jojoba, grapefruit și coajă de lămâie), având un parfum contemporan, subtil și bărbătesc, care hidratează și hrănește barba, dar și epiderma. Preț: 24 lei.

Ulei de barbă Percy Nobleman Premium Oil

uleiuri de barbă

Percy Nobleman e un ulei de barbă realizat din cele mai fine ingrediente naturale, fiind gândit special pentru bărbile mari și bogate. În cazul în care ai barba mai lungă de 2,5 cm, dacă o ai deasă, uscată sau aspră, atunci Percy Nobleman e soluția ideală. Este un ulei mult mai concentrat, având proprietățile unui balsam de barbă care hidratează intens, înmoaie barba și aranjează firele rebele. Conține ulei de argan, ulei de migdale dulci, de avocado, de semințe de jojoba, de semințe de susan, de germeni de grâu. Preț: 175 lei.

Ulei cu argan pentru păr și barbă Morgans

uleiuri de barbă

Uleiul cu argan e un tratament de îngrijire profundă a firului de păr, având rolul de a oferi strălucire și vitalitate. El hrănește, hidratează și repară firul deteriorat sau fragil, putând fi folosit atât pentru părul capilar cât și pentru cel facial. Conține ulei de argan, bogat în vitamina E, care are proprietatea de a oferi un aspect sănătos și îngrijit firului de păr. Uleiul e fabricat în sticlă 100% reciclabilă și emană un miros plăcut și masculin. Preț: 55 lei.

Ulei de barbă Apothecary 87 Original Recipe

uleiuri de barbă

Un ulei la producerea căruia au fost folosite ingrediente care au rolul de a proteja atât firul de păr cât și pielea feței, folosirea lui regulată ducând la o creștere mai rapidă și mai sănătoasă a firului de păr. Apothecary 87 are, totodată, și un miros deosebit, degajând o serie de arome cu proprietăți de relaxare și conținând inclusiv un ingredient cunoscut a avea efecte afrodisiace.

Pentru a-l utiliza, se toarnă în palmă câteva picături și se masează barba până când uleiul ajunge la rădăcina firului de păr. Uleiul oferă o anumită greutate firului, datorită acestui lucru existând posibilitatea de a-ți stiliza barba cu ajutorul unui pieptene. Preț: 145 lei

Citește și: Cum să folosești un pieptene pentru barbă

Ulei de barbă Dear Barber

uleiuri de barbă

Un produs de top, conceput din ingrediente naturale, care hidratează în profunzime, fiind absorbit în totalitate și având calitatea de a nu îngrășa pielea. După aplicarea uleiului Dear Barber, barba devine catifelată și netedă, oferind o apariție îngrijită. Uleiul are o formulă de bază compusă din ulei de alune dulci (acesta hidratează și catifelează), uleiuri minerale (care protejează părul și pielea), ulei de nucă de cocos (cu proprietăți de hidratare intensă), ulei de cocos fracționat (cu efect reparator intens al bărbii).

Preț: 85 lei.

Citește și: Cum să folosești balsamul și uleiul de barbă