8 pantofi sport de cumpărat de Black Friday

Avatar

Rareș Lazăr

, Fashion

Black Friday 2018 bate la ușă și noi, cei de la Academia Bărbaților, ne gândim la buzunarele tale. Așa că, am alcătuit mai jos o listă de pantofi sport care vor fi reduși de Black Friday și pe care îi poți purta la alergat și la sală, sau care pot alcătui o ținută casual.

Reebok Classic PG – o alegere clasică

Încă din 1895, compania mamă a dezvoltat pantofi sport. Brandul Reebok a fost lansat în 1958 și de atunci s-a aliniat cu cele mai branduri pantofi sport din lume. Personal, prefer Reebok datoriă look-ului clasic pe care îl promovează iar pantofii de mai jos reușesc să ne aducă aminte de încălțămintea anilor 90.

Cumpără-i de aici.

Nike Air Max Vision

Este de ajuns să spui Air Max și deja știi că vei pluti cu acești pantofi sport. Tehnologia Air Max face ca talpa și branțul pantofilor să fie consturite din spumă și perne de aer care să atenueze șocurile. De asemenea ofertă confort și ușurință în mișcare.

Cumpără-i de aici.

ECCO Soft 8

Întotdeauna am apreciat calitatea pantofilor ECCO. Pantofii clasici de la ei sunt o minunte. Îi poți pura toată ziua fără ca picioarele să te doară sau să dea semne de oboseală.

Pantofii casual ECCO Soft   sunt cofecționați din piele premium cu design scandinav. Forma anatomica păstrează piciorul într-o poziție corectă oferind un confort intreaga zi. Captuseala din piele absoarbe umezeala si lasa piciorul sa respire in mod natural.

Cumpără-i de aici.

Puma Suede Classic

Vă mai aduceți aminte de invazia de pantofi sport Puma contrafăcuți din anii 90-00?

Ei bine, Puma Suede Classic reprezintă o alegere interesantă, pielea întoarsă plasându-i chiar în zona de luxury.

Cumpără-i de aici.

Diesel Voyage Pro

Diesel este un brand foarte apreciat în SUA dar a început să fie cunoscut și pe la noi. Dacă apreciezi calitatea și vrei să abordezi un stil urban-rugged, tenișii de mai jos sunt alegerea perfectă.

Cumpără-i de aici.

Vans Old Skool

Din lista noastră nu putea să lipsească brandul skaterilor – Vans. Majoritatea adolescenților se dau în vânt după acești teniși albi dar pot fi o alegere clasică pentru un look casual.

Cumpără-i de aici.

 

Ecco Terracruise

Pentru cei care practică sportul iarna, prin zăpadă, Ecco shoes  a găsit soluția. Ecco Terracruise sunt prevăzuți cu o talpă care să asigure aderență maximă iar forma înaltă protejează glezna de frigul năpraznic.

Cumpără-i de aici.

Under Armour Dash

Under Armour abia a fost lansat oficial în România dar în afară este văzut ca un brand care este pe val și la modă. De asemenea pantofii lor sport sunt cu adevărat tehnologizați și oferă un confort sporit.

Cumpără-i de aici.