“Activează-te în stilul tău” la Varatlonul Băneasa Shopping City

academia barbatilor

Băneasa Shopping City intră în cantonamentul de vară sub deviza “Activează-te în stilul tău” și dă start campaniei Varatlon. În perioada 3-31 iulie, vizitatorii Băneasa Shopping City sunt așteptați să ia parte la activități antrenante outdoor și indoor, în care să-și testeze atât abilitățile sportive, cât și puterea de concentrare și răbdarea. Pentru cei care vin la Băneasa Shopping City pentru o sesiune de shopping, va fi organizat un concurs cu premii în vouchere de cumpărături.

Varatlonul începe în forță, cu cea mai mare competiție de baschet 3×3, în care împătimiții acestui sport își vor demonstra îndemânarea și rezistența fizică. Organizate în parteneriat cu Sport Arena, etapele de streetball vor avea loc în perioada 3-5 iulie, în locurile special amenajate din parcarea exterioară a Băneasa Shopping City. Pe lângă duelurile la un singur panou pentru mult râvnitele tricouri de campion Sport Arena Streetball, toată lumea va avea parte distracție.

Activitățile în aer liber nu se opresc aici: terenurile de mini-volei, baschet și mini-fotbal îi așteaptă, în perioada 6-12 iulie, pe toți cei pasionați de aceste sporturi. Înregistrarea participanților se face pe loc, în zonele dedicate din parcarea exterioară a Băneasa Shopping City.

Pentru senzații tari, aerotrimul, denumit și giroscopul uman, va oferi cu siguranță o experiență memorabilă. Aparat utilizat pentru antrenamentele piloților și astronauților, acest simulator antigraviatație este folosit recent și în gimnastică. Aerotrimul va putea fi încercat în perioada 14-26 iulie în parcarea exterioară a centrului comercial. Tot aici, în aceeași perioadă, iubitorii de cățărări vor avea la dispoziție un perete înalt de șase metri pentru a simula condiții reale, sub îndrumarea trainerilor specializați.

Activitățile indoor vor pune la încercare concentrarea și răbdarea participanților, prin jocuri precum darts și foosball, desfășurate în spațiile special amenajate la etajul 1 al Băneasa Shopping City și în Feeria. Înscrierile participanților se fac pe loc.

Pasionații de cumpărături vor fi provocați să participe la Triatlonul de Shopping. În perioada 15-26 iulie, cei care achiziționează un outfit complet (de exemplu: pantaloni, tricou și încălțăminte sau rochie și sandale) din Băneasa Shopping City pot solicita gratuit sfatul echipei de styling aflate în zona special amanajată, pentru a-și accesoriza ținuta. De asemenea, stiliștii vor fotografia outfiturile participanților și vor încărca fotografiile pe pagina de Facebook www.facebook.com/baneasashoppingcity. De aici, în urma unei trageri la sorți, vor fi selectate 12 ținute ai căror posesori vor câștiga câte un voucher de cumpărături în valoare de 1.000 de lei.

Răbdarea va fi cu adevărat testată în cadrul celui mai incitant maraton al verii –Maratonul de Așteptare. Mai precis, însoțitorii participanților la Triatlonul de Shopping  își pot număra pașii parcurși la cumpărături cu aplicația S-Health (pe Android) sau Health (pe IOS). Cei care parcurg peste 2500 de pași timp de două ore vor fi răsplătiți cu câte 15 minute petrecute la consolele de joc Xbox sau biliard din incinta Grand Combo.

Ultima zi de Varatlon, 31 iulie, va fi urmată de o noapte cu lună albastră, fenomen ce apare la interval de câțiva ani. Coincidența va fi marcată de o alergare nocturnă cu două probe competitive, de 5 km, respectiv 10 km. Startul se va da în parcarea exterioară a centrului comercial. Atmosfera va fi animată de jocuri de reflexii și lumini.

Pe locuri, fiți gata, Varatlon!