AI SE EU TE PEGO – piesa lui Michel Telo şi Fotbalul “Rege”

academia barbatilor

, Going out

Michel Telo este un muzician brazilian născut în 1981, necunoscut în Europa, până în 2011. Faima lui a pornit odată ce fotbaliştii au dansat şi au cântat pe titlul piesei “Ai se eu te Pego”, al cărui videoclip a fost vizualizat de peste 200 de milioane de ori pe YouTube!

De mic, Michael Telo a avut „muzica în sânge”. La doar zece ani, a inceput cu acordeonul şi pianul, muzicuţa şi, de asemenea, chitara! La doisprezece, el a format un grup de muzică tradiţională.

Neymar şi Cristiano Ronaldo
Piesa sa ” Ai se eu te Pego” – care ar putea fi tradusă ca “Oh, dacă te prind” – a avut norocul de a fi promovată în lumea fotbalului, începând cu Neymar, mare jucător de fotbal la FC Porto. Acesta a urcat si pe aceeasi scena cu artistul. Apoi Cristiano Ronaldo, care este responsabil pentru „publicitatea” lui Michel Telo în Europa. Într-adevăr, el a dansat prima dată coregrafia de la ” Ai se eu te Pego”, după ce a marcat un gol în timpul unui meci din Liga Spaniolă.

De atunci, cluburile europene de radio l-au difuzat continuu pe Michel Telo, sporind vânzările albumului  „Na Balada”, lansat în 27 februarie.