Alege parfumul de toamnă care ți se potrivește

Academia Barbatilor

Pe măsură ce toamna își intră în drepturi, aducând zile cu vreme din ce în ce mai rea, trebuie să iei în considerare să înlocuiești parfumurile ușoare, pe care le-ai purtat toată vara, cu unele mai adecvate anotimpului. Sau, de ce nu?, poate acum vrei să încerci un parfum nou, pe care să-l porți la job sau în timpul liber – ceva masculin, puternic și condimentat pentru serviciu, ceva mai proaspăt și mai luminos pentru momentele de distracție.

Amintește-ți că parfumul îți poate da starea de moment chiar și acasă. În cele ce urmează, am selectat câteva parfumuri perfecte pentru această toamnă, aflate într-o gamă diversă, de la cele subtile, la cele dominante, atât pentru activitățile cotidiene cât și pentru casă.

Pentru purtat

Dolce & Gabbana The One Grey

parfum masculin de toamnă

Nu-ți plac parfumurile afumate sau prea „lemnoase”? Atunci alege cea mai recentă versiune de la Dolce & Gabbana – The One Grey oferă o dulceață florală subtilă, echilibrată cu frunze de tutun, cardamon și paciuli. Un parfum elegant și cu tentă exotică.

Molton Brown Re-Charge Black Pepper

parfum masculin de toamnă

Dacă-ți plac parfumurile condimentate, vei regăsi în Re-Charge Black Pepper nuanțe calde, autumnale, nu și lemnoase, bazate pe piper negru, care se amestecă fin cu note de lămâie și ghimbir. Un amestec de condimente echilibrat de ierburi verzi, precum busuioc și coriandru. Și deși poate totul sună a preparat thailandez, întregul este un parfum cu adevărat plăcut.

Dunhill Century

parfum masculin de toamnădunhill

Dacă ești în căutarea unui parfum subtil, de fiecare zi, noul produs de la Dunhill este o variantă versatilă, care face față la fel de bine în birou cât și într-o după-amiază de weekend. O bază clasică, de lemn de santal, cu note proaspete de mandarine și neroli (un ulei esențial, produs din flori de portocal amar cu o aromă dulce, mieroasă și, pe undeva, metalică, având nuanțe verzi și condimentate).

John Varvatos JV X NJ

parfum masculin de toamnă

Un parfum pentru o întâlnire de seară? Colaborarea dintre John Varvatos și Nick Jonas are conținutul perfect pentru a oferi greutatea potrivită unor arome bine echilibrate. Care îmbină semnătura acvatică autentică Varvatos cu nuanțe mai adânci, mai pământene și cu inspirație de mosc, acestea oferind și caracterul „nocturn” al parfumului.

Dior Sauvage Eau De Parfum

parfum masculin de toamnă dior

Un parfum care să-ți ofere putere? Versiunea mai „întunecată” a popularului Eau de Parfum de la Dior conține un amestec de esențe și uleiuri care îți pun metaforic sceptrul în mâini, făcându-te regele oricărei încăperi. Acest amestec propune nuanțe de citrice, amestecate cu lemn afumat și un ton subtil și cald de vanilie.

Pentru casă

Boy Smells Cedar Stack

parfum masculin de toamnă

Nu te lăsa înșelat de cutia roz: acest parfum masculin e ca un balsam. Ramuri proaspete de cedru și rumeguș, combinate cu tabac uscat și ienupăr condimentat.

Nest Cashmere Suede

parfum masculin de toamnă

Această lumânare de dimensiuni mari creează nu doar un impact olfactiv ci și unul vizual. Aromele bogate, de frunze uscate și piele sunt sigilate cu o dulceață subtilă, grație notelor de smochine uscate și bergamotă italiană.

Tom Ford Fucking Fabulous

parfum masculin de toamnă

Profanul și îndrăgitul parfum de la Tom Ford a fost transformat și în formă de lumânare care încântă oaspeții cu amestecul cald de arome de piele, migdale și vanilie.

P.F. Candle Co.Teakwood & Tobacco

parfum masculin de toamnă

P.F.Candle Co. e o companie expertă în parfumuri artizanale, la prețuri accesibile. Teakwood & Tobacco îți umple camera cu un amestec complex și subtil de ceai negru condimentat, citrice și lemn proaspăt.

Citește și: 5 parfumuri bărbătești clasice pentru vară