Aparate foto rezistente la apă, nisip și șocuri

academia barbatilor

Este momentul de vârf al vacanțelor, fie la mare, apă, soare, nisip sau munte, iar fiecare dintre noi își dorește să surprindă totul în imagini cu ajutorul unor aparate foto performante, rezistente în orice condiții. În acest scop, vă prezentăm o selecție de cinci modele de aparate de fotografiat care ar trebui să satisfacă gusturile tuturor.

Pentax WG-3 GPS, prezentat în imaginea de mai sus:
Fiind un aparat foto impermeabil, Pentax WG3-GPS este construit pentru excursioniști, cu aspect agresiv și rezistență la apă până la adânci de 14m. Autonomia și puterea sa îi permit să ofere până la două ore de utiliyare în timpul scufundărilor. De asemenea,rezistă la căyături de la înălțimea de până  în 2m, o presiune de maxim 100 kg și temperaturi de până la -10 ° C.
Pentax WG-3 GPS-ul este disponibil la 349 de euro.

aparate-foto-sony-tx30-rezistente-apa-nisip-socuri
Sony TX30
Acest aparat foto compact semnat Sony este rezistent în apă la adâncimi de până la 10m, de asemenea face față zonelor cu praf, șocurilor și înghețului. Producătorul recomandă, de asemenea, folosirea lui fără probleme pe pârtiile de schi sau pe o placă de surf.
Sony Cyber-shot TX30 este de vânzare de 350 de euro.

aparate-foto-fujifilm-finepix-xp-200-rezistente-apa-nisip-socuri
Fujifilm FinePix XP 200
Cu acest Finepix XP 200, Fujifilm oferă un aparat de fotografiat impermeabil până la 15m adâncime, rezistent la șocuri și la căderi de până la 2m, protejat de nisip și capabil să funcționeze în mod corespunzător până la temperaturi de -10 ° C.
Fujifilm FinePix XP 200 este comercializat de la 249 de euro.

aparate-foto-panasonic-lumix-dmc-ft5-rezistente-apa-nisip-socuri
Panasonic Lumix DMC-FT5
Lumix DMC-Panasonic FT5 este destinat pentru toate ieșirile, datorită faptului că este compact și robust. Până la adâncimi de 13m în apă și rezistent la căderi de până la 2m, temperaturi de până la -10 ° C și o presiune de până la 100 kg. De asemenea, include și lentile anti-ceață.
Panasonic Lumix DMC-FT5 este oferit de la 399 de euro.

aparate-foto-olympus-tg-830-rezistente-apa-nisip-socuri
Olympus TG 830
Acest aparat foto compact este impermeabil garantat până la 10m adâncime, rezistent la căderi de la înălțimi mai mici de 2m,  rezistente la frig (-10 ° C) și zdrobire (100 kg). Producătorul îl recomandă pentru alpinism, schi sau navigație.
Olympus TG 830 este disponibil de la 330 de euro.