Apartament mic cu design compact și plin de culoare

academia barbatilor

, Design

Apartamentul prezentat în acest articol are doar 36 de metri pătrați, însă este prevăzut și cu o scară interioară circulară, care face legătura cu dormitorul de sus.

Designul acestuia vine să confirme faptul că un apartament mic poate fi foarte confortabil dacă este gândit compact din punct de vedere al amenajării interioare.

apartament-mic-compact-design-culoare-1

Culorile vii din apartament, însoțite de decoratiuni luminoase și o scară tip “”vrej”, dau o notă aparte acestui proiect. Problema esențială a constat în organizarea spațiului interior astfel încât acesta să răspundă nevoilor proprietarilor, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional.

apartament-mic-compact-design-culoare-2

Ideea a fost de crearea unui mediu tineresc și dinamic,  modest, pentru a se potrivi stilul de viață al clientului. Apartamentul este o reședință a unui tânăr întreprinzător, iar decorul reflectă ideea de schimbare și reorganizare.

apartament-mic-compact-design-culoare-3

apartament-mic-compact-design-culoare-4
Interiorul este un amestec de lemn, beton și sticlă. Cum era de așteptat, un spațiu fluid unitar la bucătărie și living. Există o canapea în culori neutre în zona de living, destul de spațioasă și confortabilă, alături de scara interioară.

apartament-mic-compact-design-culoare-5

Etajul găzduiește un dormitor modern, caracterizat printr-o linie de design minimalist. Un pic izolat, dormitorul oferă un plus de intimitate.

apartament-mic-compact-design-culoare-6

apartament-mic-compact-design-culoare-7

Frumos decorat, apartamentul mic are acum un aspect compact, intim și primitor.