Astăzi se deschide ediţia de toamnă a Târgului de turism din România

academia barbatilor

Deşi un studiu recent a arătat că femeile sunt cele care se ocupă de organizarea concediului şi implicit de alegerea destinaţiei de vacanţă, articolul de mai jos poate fi util şi bărbaţilor.

Astfel în perioada 15-17 noiembrie, la pavilionul expozitional Romexpo va avea loc ediţia de toamnă a Târgului de turism, unde participanţii îşi vor prezenta atât ofertele de ski din ţară şi străinătate, cât şi ofertele pentru destinaţii exotice, unde sezonul turistic este în plină desfăşurare.

Organizatorii promit reduceri semnificative, care pot ajunge şi la 35%.

La eveniment vor lua parte agenţii de turism şi tour-operatori, hoteluri şi pensiuni, organizatori de congrese şi turism de afaceri, organizaţii de promovare a turismului din străinatate, oficii, organizaţii şi instituţii de promovare a regiunilor turistice din România, dar şi prestatori de servicii de transport, de cazare şi de agrement.

Toţi vizitatorii vor avea şansa unor premii constând din sejururi şi cadouri oferite de către expozanţii târgului, iar pe perioada târgului va fi deschisă şi Expoziţia de fotografie “Vacanţe cu farmec”, realizată de către Cristian-Alexandru Cătană, câştigătorul ultimei ediţii a Salonului Naţional de Fotografie Turistică.

 

Târgul va fi deschis în perioada 15-17 noiembrie 2012, între orele 10.00-18.00, iar în data de 18 noiembrie între orele 10.00-16.00. Preţul unui bilet este 15 lei, însă puteţi obţine o invitaţie gratuită aici.