Aston Martin a prezentat DBS GT Zagato. Care se vinde la pachet cu DB4 GT Zagato

Academia Barbatilor

Admiratorii de mașini frumoase, dar frumoase de pică!, se pot bucura în sfârșit de imaginile unui „duet” fantastic: Aston Martin DBS GT Zagano, alături de DB4 GT Zagano, poate cel mai bun cuplu din lumea automobilistică.

Aston Martin DBS GT Zagato

Cele două modele se vor vinde exclusiv ca pereche, pentru „modesta” sumă de 6 milioane de lire sterline (plus taxe). Împreună, sunt cunoscute sub numele DBZ Centenary Collection și au fost create pentru a sărbători împlinirea a 100 de ani de existență a companiei milaneze Zagato, dintre care ultimii 58 au reprezentat un excepțional parteneriat cu Aston Martin.

O notă extrem de interesantă în privința nivelului de customizare a automobilului e dată de modernul proces de 3D printing, remarcabil în special în privința panourilor de interior, ale căror forme pot fi realizate după cum dorește proprietarul, această opțiune adăugându-se celei legate de materiale.

Aston Martin DBS GT Zagato

DBS GT Zagato e pretabil pentru o customizare exterioară, dar cel care atrage cu adevărat atenția tuturor este vintage-ul DB4 GT Zagato, o replică perfectă a automobilului care a făcut ravagii în anul 1960. 19 cumpărători norocoși vor avea parte de acest pachet fantastic, poate cel mai spectaculos din istorie, oferit, ce-i drept, la un preț la fel de… fantastic.

Citește și: Un super-erou: Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Break