Audi S7 – caracteristici generale

academia barbatilor

, Auto

Audi S7 a fost prezentat în 2011 la Frankfurt, iar în 2012 mașina a ieșit de pe linia de asamblare. Cu toate că se referă la clasa executivă, pot sa va asigur că automobilului nu-i lipsesc caracteristicile sportive. Are un motor puternic V8 de 4 litri, care produce 420 cai putere, un cuplu maxim de 550 Nm.

audi-s7-caracteristici-tehnice-auto-piese-online-24-2

Dar haideți să le luăm pe rând.

audi-s7-caracteristici-tehnice-auto-piese-online-24-3

Vizual, această mașină face parte din categoria coupe sport. Caracteristicile aerodinamice excelente ale caroseriei și un exterior mai mult decât atrăgător nu ne lasă indiferenți. Audi S7 vă va oferi sentimente de neuitat în timpul conducerii și confort interior. La cererea voastră, concretizăm că scaunele sunt din piele calitativă – Valcona.

audi-s7-caracteristici-tehnice-auto-piese-online-24-4

Panoul multimedia MMI Touch al automobilului vă va uimi desigur. Acest sistem este convenabil și usor de gestionat, ecranul tactil vă permite să gestionați cu ușurință setările mașinii fără a vă deranja din timpul condusului. Spre deosebire de  Audi A7, mașina are un aspect mai agresiv, dar surpriza principală constă în aspectele tehnice.

audi-s7-caracteristici-tehnice-auto-piese-online-24-6
Audi S7 – Aspecte tehnice :

Așa cum am mai spus, Audi S7 este echipat cu un motor V8, 4,0 TFSI (turbo), accelerează până la 100 km/h  în doar 4.7 secunde. Probabil v-ați gândit că consumul este destul de mare? De fapt, consumul nu este mai mare de 10 de litri, datorită sistemului de dezactivare a cilindrilor.

audi-s7-caracteristici-tehnice-auto-piese-online-24-5

Când lipsește forțarea motorului sistemul deconectează o parte din cilindri ce permite reducerea gazelor CO2 și consumul de carburant. Viteza maximă a modelului Audi S7 este de 250 km/h.

audi-s7-caracteristici-tehnice-auto-piese-online-24-7

Dacă aveți nevoie de piese auto originale pentru mașina dumneavoastră Audi la cel mai avantajos preț, acestea le găsiți doar pe www.autopieseonline24.ro.

Sursa foto: Audi