Baby it’s cold outside – dedicație de Crăciun de la Temișan

academia barbatilor

, Fashion

Crăciunul reprezintă momentul în care ne întoarcem în sânul familiei, dăruim cadouri și emoții, ne amintim de copilărie și reflectăm la momentele frumoase din viață noastră. Este sărbătoarea preferată a multora dintre noi, dar și a artistului Aurelian Temișan care și-a propus să celebreze Crăciunul printr-un colind american, pe care îl cântă alături de soția sa, Monica Davidescu și trupa care îl acompaniază, The Funk Society.

“Baby it’s cold outside” reprezintă o metaforă care simbolizează spiritul Crăciunului, bucuria de a-i avea alături pe cei dragi, dar marchează totodată și 20 de ani de când a cunoscut-o pe actrița Monica Davidescu!

baby-it-s-cold-outside-temisan-the-funk-society-3Sursa foto: Mihai Georgiadi/ idmm.ro

Pentru artist, Crăciunul ideal înseamnă atunci când este înconjurat de familie, de prieteni și… când ninge, așa cum se întâmplă mereu în copilăria sa. “Fiecare an venea cu alte cadouri, în funcție de vârstă și de necesități. Crăciunul îl petreceam mereu acasă, la o masă mare, în familie, urmată de joacă alături de copii”, spune Aurelian.

baby-it-s-cold-outside-temisan-the-funk-society-2Sursa foto: Mihai Georgiadi/ idmm.ro

Ca adult, Crăciunul l-a surprins câteodată pe drum, în tren sau la diferite concerte alături de artiști internaționali, dar anul acesta se va află în sânul familiei The Funk Society, alături de soția sa Monica și fiică sa de patru ani, Dora.

baby-it-s-cold-outside-temisan-the-funk-society-4Sursa foto: Mihai Georgiadi/ idmm.ro

„Fiica noastră este foarte impresionată când ne aude pe amândoi cântând și, de obicei ne pune să repetăm de mai multe ori și   să dansăm. Este foarte fericită și ne îmbrățișează cu dragoste. Așa că acest colind de Crăciun înregistrat cu trupa The Funk Society este deja o mare bucurie”, ne povestește Monica Davidescu, iar Aurelian completează: „Fiecare Crăciun este romantic în felul său”.

[youtube id=”yqLdqHwb8qA” width=”600″ height=”350″]

Cât despre colinde, Aurelian Temișan spune că acesta este un obicei pe care îl respectă pentru a aduce o notă de optimism și gânduri bune tuturor oamenilor dragi. Și cum familiei Temișan îi place să asculte colinde, de acest Crăciun ne recomandă „Baby it’s cold outside”!