Bărbații pedalează cu stil la The Dandy Run IX

academia barbatilor

Bărbații își scot din nou cele mai cool outfit-uri, la o plimbare pe bicicletă în jurul Bucureștiului. Cea de-a IX-a ediție #TheDandyRun va avea loc sâmbătă, 20 aprilie 2019, începând cu ora 14:00. The Dandy Run este o plimbare urbană cu bicicleta, printre atracțiile iconice ale capitalei. Bulevardele vor fi luate cu asalt, în cele mai prezentabile costume.

Locul de întâlnire al participanților este La Vita E Velo (str. Ion Ghica, nr. 4) . De la ora 15:00, bicicletele pornesc către parcul Herăstrău, la Târgul de Paște- Tradiții și Flori de Sărbători. Traseul este: Calea Victoriei – Bulevardul Aviatorilor – parcul Herăstrău.

Este esențial să purtați ținute adecvate. Costume din stofă, pantaloni trei sferturi, papioane și berete. Dați tot ce aveți mai bun pentru înaltele distincții ce vor fi acordate pentru “Cel mai bine îmbrăcat domn” și “Cel mai bine îmbrăcată doamna”.

Sugestii vestimentare: pantaloni de golf, jachete sau veste din tweed, pantofi, bluze vintage cu imprimeuri, cămăși, cravate sau eșarfe din mătase.

Ștergeți-vă praful de pe velociped sau de pe bicicleta cu aer retro, vom da premiu pentru cea mai frumoasă bicicletă vintage!

the dandy runDress Code:  Wear Tweed’ ( brown, beige, green..)

Donație Recomandată: 30 lei ( include welcome drinks & I, Bubble Waffle )

Parteneri: La Vita E Velo / DeCorina Hats – Millinery /  Academia Bărbaților /  I, Bubble Waffle / Fercheș / #Vanto / Vitamin Aqua /