Bentley Continental GT Speed 2015 – model gata de lansare

academia barbatilor

, Fashion

Se pare că autoturismele Bentley sunt preferate din ce în ce mai mult de oamenii de afaceri români, iar modelele mărcii britanice pot fi văzute tot mai des pe șoselele noastre. Din acest motiv vă prezentăm și Bentley Continental GT Speed​​, gata de lansare în 2015 și prezent la Salonul Auto Geneva 2014.

În ceea ce privește estetica, Continental a adoptat update-uri minore la exterior – o reîmprospătare frumoasă dacă vreți. Sub capotă – este o altă poveste. Versiunea din acest an a GT este încoronată drept cea mai puternică producție Bentley din toate timpurile.

bentley-continental-2015-gt-speed-model-lansare-2

Vorbim de un motor cu 12 cilindri amplasaţi în W cu un volum de 6 litri twin turbo. Motorul cuplat la cutia automată ZF cu 8 trepte livrează 626 cai putere şi pune la dispoziţia conducătorului un cuplu maxim enorm de 800 Nm, putere suficientă pentru ca acest Continental GT Speed să atingă suta în doar 4.2 secunde. În cazul în care viteza de top este pe placul dvs., acest model este capabil să atingă viteza de 330 km/h.

bentley-continental-2015-gt-speed-model-lansare-3

La interiorul lui Continental GT Speed se regăsesc materiale de cea mai bună calitate. Pe lângă pielea naturală sau inserţiile din carbon, în habitaclu sunt foarte multe elemente din aluminiu, care oferă un aer aristocratic.

bentley-continental-2015-gt-speed-model-lansare-4

bentley-continental-2015-gt-speed-model-lansare-5

Concret, marea diferenţă dintre un Bentley şi celelalte mărci constă în faptul că la acest autoturism sportiv de lux, dacă putem să-i spunem așa, se simte toată munca depusă de oamenii din oraşul britanic Crew, care cu propriile lor mâini au prelucrat pielea, au cusut scaunele, au asamblat şi au montat propulsorul, aşa cum se face la Bentley zeci de ani la rând. 

[youtube id=”BQ05ITh5YSQ” width=”600″ height=”350″]

Izolarea fonică de la interior este deosebită, iar geamurile au sticlă dublă ce permit o conversaţie liniştită cu ceilalţi pasageri, sau vă puteți bucura de muzică oferită prin sistemului audio Naim.