Bottle Cap Challenge – noua provocare virală: deschide un capac de sticlă cu piciorul!

Academia Barbatilor

O nouă provocare face ravagii pe internet în aceste zile, viralizându-se mai ceva ca super-celebra Ice Bucket Challenge. #bottlecapchallege are o „cerință” foarte simplă: trebuie să deschizi capacul unei sticle cu piciorul.

Bottle Cap Challenge nu e un „task” ușor, chiar dacă, după ce privești secvențele video, te vei repezi să iei o sticlă cu capac de plastic și să te filmezi în slow motion. Faza e că trebuie să fii atât de cool încât să reușești să atingi ferm, dar în același timp delicat, dopul pe care să-l răsucești în urma loviturii.

Și, ghici cine poate să treacă testul? Desigur, cei familiarizați cu artele marțiale și cu loviturile învățate în timpul antrenamentelor.

Bottle Cap Challenge a pornit de la un designer

Cum a apărut această provocare? Revista Men’s Health notează că primul care a reușit mișcarea este designerul Errolson Hugh, care a postat-o pe Instagram, apoi l-a provocat pe campionul UFC Max Holloway.

Execuția lui Holloway a fost perfectă, campionul nominalizându-l apoi pe cântărețul John Mayer. Care, se pare, nu e chiar un novice atunci când vine vorba de artele marțiale.

Dominoul a continuat: Mayer l-a provocat pe Jason Statham, iar starul numeroaselor filme de acțiune nu avea cum să rateze momentul, performând o execuție spectaculoasă.

Pentru a rămâne „în familie”, Statham i-a chemat la „luptă” pe regizorul Guy Ritchie, dar și pe luptătorul MMA James Moontasri, care nu au avut nicio problemă în a deschide dopul. Ba chiar, Moontasri a făcut-o având în brațe un câine.

Conor Mc.Gregor a intrat apoi și el în acțiune, superstarul UFC felicitându-l pe Statham pentru „excellent job”-ul făcut și postând propria variantă de desfacere a dopului: ținând în brațe o sticlă de whiskey irlandez Proper No.Twelve. McGregor l-a provocat pe Floyd Mayweather și acum toată lumea așteaptă reacția celebrului boxer.

#bottlecapchallenge continuă. Te bagi? Dacă da, trimite-ne filmulețul cu tine în acțiune!

Citește și: Top 7 arte marțiale pentru auto-apărare