Cu cine te întâlnești la săptămâna tehnologiei

academia barbatilor

Bucharest Technology Week reunește lideri și pasionați de tehnologie pentru o săptămână de evenimente în tot orașul. De la conferințele principale care stau la baza conceptului până la expoziții mari și întâlniri restranse, BTW creează o platformă de networking și învățare pentru cei 10000+ participanți așteptați.

Mișcarea se alatură evenimentelor similare din Londra, New York și Bruxelles printre altele, punând Bucureștiul pe harta internațională a tehnologiei.

Săptămâna se încheie cu cea mai mare expoziție de tehnologie pentru publicul larg, în Piața George Enescu, pe 27, 28 și 29 mai. Vei descoperi roboți care dansează și fac curat singuri, scanere cu ajutorul cărora îți poți printa bustul în format 3D, soluții de transport electrice, printre care și scutere acționate de mișcarea corpului tău, soluții care te ajută să îți faci casa inteligentă și să o controlezi prin intermediul telefonului și multe altele.

CU CINE TE VEI INTÂLNI ÎN WEEKEND

Roboti: Cainele Zoomer, MiP Self Balancing robot, roboti de linefollower, roboti de minisumo, Gigi the 3rd, brat robotic

Gadget-uri si device-uri: Viaroom, PC Garage, iRobot, Samsung, Quick Mobile, F64

Masini electrice si hibride: Tesla, Toyota si Lexus Romania, BMW Group Romania, Renault Romania, Autoklass Group, Badsi – Nissan, Ford Romania

Solutii de transport electric: Smart balance, Air motion, Ninebot, E-Twow, Nitroscooters

Solutii de printare 3D: Prototipare 3D, Suntem 3D, iPrint 3D

Aplicatii mobile: Let’s do it Romania, Uber

Solutii de smart homes: Eaton, Gira, Schneider Electric

Solutii de smart cities: Tonis, V Tree, uRAD Monitor, E-Mobility