Cămășile CANCLINI brand, lansate în România prin Răzvan Vâlceanu

academia barbatilor

Răzvan Vâlceanu made to measure anunță parteneriatul cu producătorul de textile Canclini, devenind unic distribuitor al brandului în România. Cu o tradiție de aproape 90 de ani, Canclini este un lider consacrat în industria bumbacului pentru cămăși, oferind unele dintre cele mai ridicate standarde de calitate din piață.

”Unul din diferențiatorii brandului Răzvan Vâlceanu made to measure este calitatea impecabilă a materialelor din care realizăm cămășile. În momentul în care am pornit acest buiness, am selectat cu atenție furnizorii cu care lucrăm, iar Canclini a fost prima noastră alegere în ceea ce privește bumbacul pentru cămăși încă de la început,” declară Răzvan Vâlceanu. ”Strategia de extindere a companiei se bazează pe agenți locali, cu multă experiență în domeniu, care să o ajute să înțeleagă corect tendințele și tonalitățile locale și să o sprijine în furnizarea unui serviciu la cele mai înalte standarde de calitate. Noi le-am oferit suportul necesar pentru a pătrunde în piața locală, unde la rândul nostru vom selecta partenerii pe aceleași criterii de experiență, profesionalism și expertiză în domeniile lor”, adaugă Răzvan Vâlceanu.

canclini-brand-camasi-masculine-razvan-valceanu-measure-2

”Europa de Est este o zonă în care există multe posibilități pentru branduri premium, iar acesta este și cazul României, unde am stabilit deja un parteneriat de afaceri puternic cu brandul de cămăși made to measure Răzvan Vâlceanu,” declară Simone Canclini, CEO Canclini Tessile S.p.A. ”Consolidăm deja parteneriatele selectate cu atenție, iar pentru viitor intenționăm să investim în continuare mai mult pe plan local, prin evenimente, colecții speciale și ediții limitate, toate dedicate tendințelor modei locale,” adaugă Simone Canclini, CEO Canclini Tessile S.p.A.

canclini-brand-camasi-masculine-razvan-valceanu-measure-3

Pentru Canclini, inovația este principala forță care, împreună cu tradiția, dă naștere unor colecții deosebite care sunt adaptate în același timp unor tipologii de modă bărbătească diferite. Clienții pe care îi vizează Canclini fac parte din categorii diferite și, de aceea, fiecare sezon aduce întotdeauna noi propuneri de textile. Astfel, fiecare colecție răspunde pe de o parte nevoilor de stil chiar și ale celui mai rafinat și conservator senior, care pune accent pe detalii și eleganță, precum și ale tinerilor moderni, care adoptă un stil mai nonconformist prin care să atragă atenția.

canclini-brand-camasi-masculine-razvan-valceanu-measure-4

Cei mai importanți piloni ai brandului de textile sunt calitatea, cercetarea și dezvoltarea. Departamentele de cerecetare și dezvoltare din cadrul Canclini, împreună cu cel de styling, studiază în permanență și anticipează principalele tendințe ale momentului, creând unele dintre cele mai inovatoare finisaje. Toate aceste studii sunt traduse și aplicate în fiecare colecție de textile și definesc un stil clar, ce face din brandul Canclini un standard la nivel internațional în industrie.

canclini-brand-camasi-masculine-razvan-valceanu-measure-6

Răzvan Vâlceanu made to measure lucrează exclusiv cu textile Canclini, atât pentru cămășile made to measure, cât și pentru colecția ready to wear. Acestea sunt realizate din bumbac egiptean Giza 45, ţesut din 2 fire cu 140 fineţe, ce asigură o rezistenţă mai mare în timp și mai mult confort în timpul purtării.

Mai multe informații despre Răzvan Vâlceanu made to measure și Canclini sunt disponibile pe www.razvanvalceanu.ro.

canclini-brand-camasi-masculine-razvan-valceanu-measure-5

 Despre Răzvan Vâlceanu made to measure

Sub sloganul “we speak shirts”, brandul  propune o imagine clasic-modernă, de inspirație hi-tech. Elementele definitorii pentru cămăşile create de Răzvan Vâlceanu sunt focusul pe detalii de design şi calitatea materialelor şi a producţiei.  Camasile made to measure sunt create dupa un tipar personalizat pentru fiecare client, in functie de situatiile in care va purta camasa, preferintele sale in materie de stil si accesoriile din garderoba la care va asorta camasa. Totodata, brandul „Razvan Valceanu” a lansat si o prima colectie ready to wear ce cuprinde trei stiluri, business, cocktail si smart casual, disponibile pentru barbati, femei si copii. Materialele utilizate în realizarea cămăşilor sunt furnizate de către brandul italian Canclini, unul din liderii internaţionali în domeniul bumbacului pentru cămăşi. Cămăşile sunt fabricate în România pe modelul tiparului italienesc. Toate modelele sunt realizate din bumbac egiptean Giza 45, ţesut din 2 fire cu 140 fineţe.