Camere de supraveghere pentru casă – vedeți tot de oriunde ați fi

academia barbatilor

Camerele de supraveghere Philips InSightHD comercializate în România de Gibson Innovations vă asigură o conexiune permanentă cu casa, biroul, copilul, animalul de companie sau orice altceva doriți să monitorizați, de oriunde v-ați afla, direct de pe smartphone sau tabletă. Singura condiție este ca dispozitivul mobil să fie conectat la internet.

Cele trei modele din gamă – M115, M120 și B120 – se conectează la rețeaua Wi-Fi a casei sau a biroului și tot ceea ce se întâmplă în camera respectivă poate fi vizualizat pe ecranul dispozitivului mobil, într-un flux video HD, prin intermediul aplicației InSight+ disponibilă în App Store și GooglePlay. Camerele de supraveghere Philips sunt dotate cu senzori de mișcare și sunet astfel încât, în funcție de setări, pot emite alerte și veți putea vedea imediat ce se petrece. Opțional, prin intermediul iVideon, puteți stoca în cloud înregistrările efectuate pe baza unui abonament lunar.

camere-supraveghere-casa-philips-insight-hd-M115E-6Philips InSightHD M115, ultimul model intrat în gamă în primăvara acestui an, oferă calitate și fiabilitate la un preț accesibil. Această cameră de supraveghere poate fi montată pe un trepied universal astfel încât să obțineți unghiul perfect pentru supraveghere. Este capabilă de streaming la rezoluție 720p în format H.264 și are microfon pentru înregistrarea sunetului din cameră.

camere-supraveghere-casa-philips-insight-hd-M120E-5Philips InSightHD M120 vă permite să monitorizați casa și pe timp de noapte. Atunci când este întuneric, lumina infraroșie se aprinde și transmite imagini alb-negru către aplicația pentru mobil. Acest model are și funcție de ”vorbire” – apăsați un buton în aplicație și veți putea vorbi cu cei aflați în casă. Dispune de lentile cu un unghi de vizualizare larg, de 102 grade, poate face streaming HD cu o rezoluție de 720p și are microfon pentru înregistrarea sunetului.

camere-supraveghere-casa-philips-insight-hd- B120SPhilips InSightHD B120S este o cameră special creată pentru supravegherea copiilor, dotată cu mod de vizualizare pe timp de noapte și funcție de ”vorbire”. În plus, are senzori de temperatură și umiditate astfel încât puteți să supravegheați ambientul camerei bebelușului, pentru a-i asigura condițiile optime. Are lentile cu diafragmă luminoasă f/2.8, face streaming la rezoluție 1280×720 pixeli cu 30 de cadre pe secundă și sunet, poate fi montată pe un perete.

camere-supraveghere-casa-philips-insight-hd-3
Prețurile diferă în funcție de magazinul din care achiziționați produsul:
– cameră de supraveghere Philips InSightHD M115E/12 – 469 ron
– cameră de supraveghere Philips InSightHD M120E/10 – 639 ron
– cameră de supraveghere pentru copii Philips InSightHD B120S/10 – 719 ron

camere-supraveghere-casa-philips-insight-hd-2

Despre Gibson Innovations
Suntem Gibson Innovations și iubim muzica. Combinăm inovația, sunetul excelent și designul sofisticat pentru a crea produse în domeniul muzical și de divertisment pentru brandurile aflate în portofoliul nostru:  Philips, Philips Fidelio, Gibson, GoGear, Onkyo și Trainer. Facem parte din compania Gibson Brands Inc, una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din lume, în domeniul muzical, cu un portofoliu de produse și branduri care cuprinde întreaga călătorie în muzică: creație, interpretare și experiență. Pentru ultimele noastre știri vizitați: www.gibsoninnovations.com/news, www.facebook.com/PhilipsSound.

În România, Gibson Innovations comercializează produse electronice audio-video marca Philips: sisteme home cinema, sisteme și microsisteme audio, sisteme de boxe, boxe portabile, radiouri, DVD playere, Blu-ray playere, MP3/MP4 playere, căști, ceasuri cu alarmă, accesorii multimedia, rame foto, telefoane DECT.