Când și cum să porți șosetele care nu se văd

academia barbatilor

Moda italiană a bărbaților care nu poartă șosete în pantofi în timpul verii are din ce în ce mai mulți adepți și la noi. Însă piciorul gol în pantof implică o igienă riguroasă și chiar și atunci există riscul să transpiri și să simți un miros neplăcut al picioarelor atunci când te descalți. Iată un motiv suficient de bun pentru care au fost inventate șosetele care nu se văd. Cele mai decupate variante de șosete care există îți dau posibilitatea să porți pantofii în siguranță, ca și cum ai avea piciorul gol, și să ai o imagine impecabilă. Iată cu ce tip ce pantofi și în ce situații vestimentare poți apela la șosetele invizibile.

Cu pantofi formali

Poate ești tentat să crezi că acest gen de șosete sunt speciale pentru trainers sau sneakers, însă chiar și atunci când porți dress shoes le poți aborda. Atât timp cât nu mergi la o întâlnire de business importantă, este în regulă să lași glezna la vedere. Combină cu pantaloni conici, care se termină deasupra gleznei, dacă vrei să obții o ținută smart casual, sau suflecă deasupra gleznei o pereche de chinos sau jeans, pentru un look mai relaxat.

șosete care nu se văd
Sursa foto: Pinterest

Cu boat shoes

Vara este timpul pentru pantofii de barcă iar o pereche de șosete care nu se văd te va ajuta să-i porți cu stil alături de șortul preferat, chinos sau jeans, la plajă sau la o întâlnire cu prietenii, pe timp de zi.

șosete care nu se văd
Sursa foto: Pinterest

Cu sneakers

Chiar dacă sunt pantofi sport, sneakerșii sunt introduși într-o mulțime de ținute cu stil. Tocmai de aceea, șosetele invizibile sunt esențiale în acest caz. O pereche de pantaloni cu manșetă sau un șort chino și sneakers reprezintă combinații vestimentare de bază pentru vară.

șosete care nu se văd
Sursa foto: Pinterest

Cu mocasini

Înainte de a fi purtate cu toate tipurile de pantofi menționate mai devreme, șosetele invizibile erau purtate cu mocasini. Pentru că mocasinii creează echilibrul perfect între business și casual, îi poți purta cu șosete care nu se văd alături de orice tip de pantalon, de la pantaloni de costum slim până la jeans, în funcție de ocazie. Șosetele invizibile sunt soluția ideală la moda pentru vară, fiind funcționale fără a afecta stilul. Așa că, arătați-vă gleznele, cu încredere!

șosete care nu se văd
Sursa foto: Pinterest