Casă rustică placată cu piatră la interior și exterior

academia barbatilor

Casa prezentată azi a fost renovată într-un stil rustic, proprietate fiind placată atât la interior, cât și la exterior.

Situat într-o zonă naturală deosebită, departe de zgomotul urban reședința principală, care datează din secolul al 19-lea , a “suferit ” unele transformări , devenind mai modernă și confortabilă.

casa-rustica-placare-piatra-interior-exterior-1

Ideea centrală a proectului de design a fost aceea de a aduce mai mult din exterior în interiorul casei și de a deschide înspre interior spațiile exterioare .

casa-rustica-placare-piatra-interior-exterior-2

Cu alte cuvinte , a fost stabilit un “dialog” între aceste două medii , cu scopul de a crea un spațiu de locuit armonios.

casa-rustica-placare-piatra-interior-exterior-3

Casa cuprinde mai multe camere distincte, o sală de mese cu o bucătărie mare, garaj, hambare (inclusiv o sală de muls , instalație de prelucrare a brânzei  și cămară), diverse clădiri agricole, sere, grădini, livezi.

casa-rustica-placare-piatra-interior-exterior-4

Proprietatea este o reinterpretare modernă a unei case de la țară, adăpostind o curte verde, cu o alee pavată cu piatră și o varietate de copaci și plante.

casa-rustica-placare-piatra-interior-exterior-6

Ferestrele din podea până în tavan și deschiderile de pe acoperiș baie fac ca la interior să pătrundă multă lumină naturală. Pe pereți întâlnim piatră atât la interior, cât și la exterior, cu unele dintre cele mai frumoase finisaje moderne.

casa-rustica-placare-piatra-interior-exterior-6

Mobilierul este, de asemenea, shabby chic , special ales pentru a crea un mediu de viață unitar.

casa-rustica-placare-piatra-interior-exterior-5

Avem o serie de elemente interesante de decor: cum ar fi “peretele verde ” (realizat în întregime din plante) , panouri de rugină ( pentru un efect edgy ) și o baie regală.