Căștile GENIUS HS-970BT – design modern și sunet clar

academia barbatilor

GENIUS anunță lansarea unui nou model de căști Bluetooth – HS-970BT. Căștile se conectează instantaneu cu dispozitive ce dispun de module NFC – doar atingi ușor căștile de smartphone/tabletă, iar conexiunea se va realiza imediat.

Funcția Bluetooth permite conectarea căștilor HS-970BT la dispozitive mobile ca iPad, smartphone-uri sau tablete.

casti-genius-hs-970bt-1

Noul model de căști oferă posibilitatea de a asculta muzică oriunde, oferind un sunet clar, de calitate și totodată permite controlul volumului și ordinii melodiilor chiar de pe una dintre căști.

casti-genius-hs-970bt-2

Căștile GENIUS HS-970BT oferă posibilitatea de a vorbi la telefon în timp ce ești în mișcare, datorită microfonului integrat, și poate fi conectat la două dispozitive în același timp.

casti-genius-hs-970bt-3

Produsul este disponibil în două culori: alb și negru. 

casti-genius-hs-970bt-4

Caracteristici tehnice pentru căștile GENIUS HS-970BT:

  • Bandă metalică ajustabilă pe orice mărime
  • Audio Jack de 3.5 mm
  • Tehnologie NFC pentru o conectare rapidă
  • Căști pliabile pentru o utilizare cât mai comodă
  • Microfon încorporat
  • Baterie Lithium reîncărcabilă încorporată
  • Compatibile cu iPhone, iPad, smartphone-uri și tablet

Prețul de lansare al produsului este 259.90 lei.

casti-genius-hs-970bt-5

Despre Genius

Genius este un producător internaţional de periferice pentru computer. Creat de către KYE Systems Corp. în 1983, Genius oferă produse pentru PC precum mausuri pentru computer, tastaturi, camere web şi de securitate, difuzoare, periferice pentru jocuri, telecomenzi, căşti, camere foto digitale, rame foto digitale. Gama de produse electronice pentru consumatori de la Genius include şi accesorii pentru telefoanele mobile, căşti Bluetooth şi difuzoare pentru iPod. În ultimii ani, Genius a fost recunoscut drept unul dintre brand-urile taiwaneze din Top 20 internaţional. Pentru mai multe informaţii, accesaţi pagina web a Genius – www.geniusnet.com.