Ce premiere cinematografice ne aduce luna iunie?

Academia Barbatilor

Iunie este luna care îți pune cel mai mult răbdarea la încercare. Rețelele de socializare sunt pline de poze din vacanță, iar tu numeri zilele până la concediu. E nedrept, știm, însă îți poți alimenta așteptarea cu ieșiri la terasă sau la film. Ia-ți 3 minute pentru a afla care sunt cele mai tari premiere cinematografice.

La ch’tite famille

Filmul „La ch'tite famille”

Premieră: 1 iunie 2018
Regia: Dany Boon
Cu: Dany Boon, Line Renaud, Laurence Arn, Valérie Bonneton, Guy Lecluyse
Genul filmului: Comedie
Descriere: Luna iunie începe cu o comedie. Valentin este un bărbat modest care ajunge prin intermediul unor împrejurări să se învârtă printre oameni bogați care lucrează în domeniul design-ului de lux. Intrat în această lume, el păstrează un secret legat de originile lui, secret ce este periclitat de rudele sale care își fac apariția la unul dintre vernisajele de lux. Cum reușește Valentin să facă față conflictului dintre cele două lumi și în ce situații îl pun rudele sale, puteți vedea din data de 1 iunie, în cinematografele din țară.

 

Adrift

Filmul „Adrift”

Premieră: 1 iunie 2018
Regia: Baltasar Kormákur
Cu: Shailene Woodley, Sam Claflin
Genul filmului: Acţiune, Aventuri, Dramă
Descriere: Tot la începutul lunii iunie ne este prezentată povestea tristă a doi marinari, Tami și Richard care și-au început călătoria peste ocean. Acțiunea are loc în anul 1983. Deși tinerii dețineau experiența necesară, iar această călătorie nu era prima din viața lor, cei doi nu au anticipat ceea ce avea să urmeze. Viețile le sunt puse în pericol de un uragan. Ce se întâmplă cu cele două personaje veți afla începând cu data de 1 iunie în cinematografe.

 

Taxi 5

Filmul „Taxi 5”

Premieră: 1 iunie 2018
Regia: Franck Gastambide
Cu: Franck Gastambide, Sabrina Ouazani, Bernard Farcy, Malik Bentalha
Genul filmului: Acţiune, Aventuri, Comedie, Crimă
Descriere: Dacă niciunul dintre filmele de mai sus nu v-au convins să ieșiți din casă în data de 1 iunie, poate vă captivează povestea acestui film. Taxi 5 îl are în centrul acțiunii pe Sylvain, un polițist a cărui viață îi este schimbată odată cu mutarea sa la departamentul de poliție din Marsilia. Ajuns aici află de conflictele din zonă, adică de „banda de italieni” care terorizează bijutierii. Fostul său inspector-șef îi cere să pună capăt acestor lucruri. Ce metode găsește Sylvain veți afla numai dacă veți urmări filmul.

 

Foxtrot

Filmul „Foxtrot”

Premieră: 8 iunie 2018
Regia: Samuel Maoz
Cu: Lior Ashkenazi, Sarah Adler, Yonaton Shiray, Shira Haas
Genul filmului: Dramă
Descriere: Foxtrot este pelicula care va deschide anul acesta Festivalul Internațional de film din Transilvania. Acesta este un film în trei părți cu un mesaj puternic care te invită la introspecție. Ni se prezintă viața soldaților pe timp de război și impactul pe care acesta îl are asupra psihicului, dar și fizicului. Pe scurt, ni se prezintă prin intermediul metaforelelor, transformările care au loc în viețile soldaților după participarea lor la război. Toate aceste lucruri și multe alte urmări ale catastrofei sunt prezentate în Foxtrot din data de 8 iunie.

 

Charleston

Filmul „Charleston”

Premieră: 8 iunie 2018
Regia: Andrei Crețulescu
Cu: Șerban Pavlu, Radu Iacoban, Victor Rebengiuc, Ana Ciontea, Gabriela Popescu, Dorian Boguta
Genul filmului: Dramă
Descriere: Charleston aduce în prim plan povestea unui triunghi amoros format din doi bărbați și o femeie. În urma decesului acesteia din urmă, ies la suprafață câteva adevăruri dureroase. Alexandru, soțul defunctei, află de o aventură amoroasă de-a soției sale cu un tânăr pe nume Sebastian. Adevărul despre acest aspect, reacțiile bărbatului înșelat le puteți descoperi urmărind filmul din 8 iunie.

 

Jurassic World: Fallen Kingdom (Jurassic World: Un regat în ruină)

Filmul „Jurassic World: Un regat în ruină”

Premieră: 8 iunie 2018
Regia: J.A. Bayona
Cu: Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Jeff Goldblum, BD Wong
Genul filmului: Acţiune, Aventuri, SF
Descriere: Una dintre cele mai populare francize din lumea cinematografiei revine pe marile ecrane cu o nouă peliculă mai spectaculoasă și mai captivantă decât cele anterioare. Noi personaje, noi specii de dinozauri mult mai înspăimântători vă vor capta atenția în timpul rulării. Nu mai stați pe gânduri și haideți să vedeți filmul.

 

Sicario: Day of the Soldado

Filmul „Sicario-day of the soldado”

Premieră: 29 iunie 2018
Regia: Stefano Sollima
Cu: Josh Brolin, Benicio Del Toro, Matthew Modine
Genul filmului: Acţiune, Crimă, Dramă
Descriere: Finalul lunii iunie vine cu un film inspirat din realitate. Este cunoscut faptul că în SUA există o mare problemă cu drogurile. Filmul se concentrează pe campaniile desfășurate împotriva acestora de-a lungul graniței dintre SUA și Mexic. Pe lângă această problemă, mai intervine și traficul cu teroriști de dincolo de frontieră, așa că CIA se vede nevoită să intervină. Graver și Alejandro sunt reprezentații desemnați să rezolve această problemă. Din 29 iunie vom putea vedea ce soluții găsesc și cum se sfârșește totul.

 

 

Sursă: Cinemagia