Ce geacă să-ți cumperi de Black Friday?

Avatar

Rareș Lazăr

, Fashion, HIGHLIGHT

Iarna aproape a venit iar reducerile de Black Friday anunță că nu mai este mult până la Crăciun. De aceea, această perioadă poate fi ocazia perfectă pentru a cumpăra cadouri pentru cei dragi, pe care să le dăruiești de sărbători. Totuși, nu uita de tine și răsplătește-te pentru că meriți din plin. Mai jos ți-am pregătit o listă cu geci de calitate pe care să ți le cumperi la reducerile din perioada aceasta când le găsești la prețuri foarte bune.

Geacă Parka Jack&Jones

Geaca parka este un must-have pentru iarnă. Unele sunt îmblănite sau altele sunt umplute cu puf, dar cel mai mare atu al unei geci parka este lungimea ei. Partea ta dorsală va fi protejată de frig și intemperii iar acesta este un mare avantaj iarna la temperaturi scăzute. Mai jos găsești o geacă parka de la Jack&Jones de cumpărat la Black Friday 2018.

Cumpără!


Geacă de puf – Nike Sportswear

Gecile de puf sunt cu o clasă peste gecile normale. Acestea se fac remarcate prin greutatea redusă, ușurința în purtare și o izolare termică superioară. De asemenea izolarea fiind făcută cu puf și pene de pasăre, pielea poate respira fără probleme chiar dacă porți o geacă de iarnă.

Geaca de puf din colectia Nike Sportswear are o reducere bună de Black Friday și merită să o cumperi atunci când vrei să adopți un look casual.

Cumpără!


Geacă de Puf – Trussardi

Dacă mai sus îți prezentam o geacă de puf de la Nike, acum vreau să îți arăt o geacă de la un brand cu pretenții – Trussardi. Poartă această geacă pentru un look modern și o calitate superioară.

Cumpără!


Geaca de piele SELECTED

Geaca de piele este unul din articolele must-have din garderoba unui bărbat. Aș spune că se află chiar în top 5. Cumpărarea unei geci de piele este o investiție pentru că aceasta e o piesă clasică pe care nu trebuie să o schimbi prea curând.

Îți recomand geaca de piele de la SELECTED datorită prețului incredibil. Doar 649 de lei.

Cumpără!


Geacă Overshirt Dickies

Pentru că este la modă în acest sezon, geaca de tip overshirt, este o alegere bună atunci când vrei să faci cumpărături de Black Friday. Îți recomand o geacă de la Dickies, produsă chiar în Texas din cele mai bune materiale. Asorteaz-o cu blugi, un tricou alb și bocanci Timberland și vei obține  un lumberjack look.

Cumpără!