Ce greșeli de stil să nu faci la o întâlnire

Academia Barbatilor

Probabil ai tot auzit că dragostea nu are vârstă. În schimb, tu ai o vârstă și ar trebui să te îmbraci adecvat. Vezi mai jos ce greșeli de stil să nu faci la un date, mai ales dacă ai muncit mult ca să-l obții.

Porți pantofi proaspăt scoși din cutie

ținută bărbat elegant, mocasini

Sursă foto: Pinterest.com

Este de apreciat că îți dai interesul, dar nu ar trebui să porți pantofii noi sau, la polul opus, cei mai vechi, la un date. A scoate ce ai mai bun din dulap nu va face decât să arăți că ți-ai dat prea mult interesul, ceea ce puține femei apreciază. Asta nu înseamnă nici că vrei să pară că nu ți-a păsat.

În schimb, la fel cum ar trebui să te porți și tu, alege o ținută cât mai naturală și relaxantă pentru tine. Poartă haine care simți că te reprezintă și îți permit să fii tu, chiar dacă nu ești convins că vei satisface cu asta complet gusturile femeii pe care o întâlnești. Îi vei arăta că ești autentic și nu te ascunzi după nimic.

Nu ești atent la detalii

bărbat elegant la costum

Sursă foto: Pinterest.com

O pereche de pantofi de calitate din garderoba ta poate fi și meritul unui stilist de profesie, așa că mai bine nu lași loc de dubii. Arată că fii atent la detalii și dovedește, astfel, că ești în stare să compui singur în detaliu o ținută.

Ai grijă nu doar ca hainele să fie curate și călcate impecabil, ci și asortate pe măsură. Prin asta nu vrem să enumerăm pseudo-legi precum „cureaua trebuie să fie de aceeași culoare ca pantofii”, ci să te asiguri că tot ansamblul funcționează. Uită de legi, concentrează-te pe stil și rațiune. O femeie nu te va aprecia doar pentru că ți-ai asortat batista la cravată, ci că arăți bine din cap până în picioare.

Nu dai destulă atenție igienei

bărbat cu pălărie și ochelari de soare

Sursă foto: Pinterest.com

 

Se întâmplă deseori să o duci într-un loc superb, însă ar trebui s-o faci să fie mai bucuroasă de ceea ce vede în fața ochilor. Adică de tine.

Ai grijă ca înainte de un date să-ți pui la punct barba și părul. Totodată, nici igiena unghiilor sau cea bucală nu ar trebui să aibă minusuri. Ceea ce privește igiena bucală, nu ai cum să salvezi totul pe ultima sută de metri, așa că mai bine te apuci acum. O respirație nepotrivită spune mai multe decât acele replici romantice pe care le-ai exersat.

Nu te îmbraci corespunzător locului în care mergeți

bărbat cu geacă de piele

Sursă foto: Pinterest.com

Și, acum că știi bine cine ești și cum ar trebui să apari îmbrăcat, asigură-te că și locul în care mergeți este unul potrivit. Nu de alta, dar vrei să arăți cât mai bine în contextul respectiv, nu să pară că ai aterizat din senin.

Dacă ești un hipster, poartă-ți sneakerșii fără șosete și tricoul în dungi la cafeneaua la care mergi în mod regulat. Iar dacă ești genul office, din rutina căruia nu lipsește sacoul de orice fel ar fi el, ai grijă să mergi într-un loc unde nu vei fi singurul bărbat îmbrăcat la 4 ace.

Ai impresia că doar sacoul și pantofii sunt potriviți pentru un date

bărbat în cămașă și pălărie

Sursă foto: Pinterest.com

Am cam spus asta și mai sus, dar simțim nevoia să accentuăm un pic. Dacă ai impresia că nu te poți afișa la un date fără să fii îmbrăcat la 4 ace, află că am trecut peste perioada aceea.

În zilele noastre, poți apărea la fel de bine într-un tricou. Nu uita că mai important decât felul în care arăți este ceea ce spui și gândești, iar femeile care nu pun preț pe asta ar trebui să-ți dea de gândit.