Ce parfum să cumperi de Black Friday?

Avatar

Rareș Lazăr

, Fashion

Pentru că „nebunia” Black Friday a început deja, ne-am gândit că ți-ar prinde bine o nouă sticlă de parfum sau poate mai multe pe care să le faci cadou de Crăciun. De aceea, ți-am pregătit o listă cu șapte parfumuri testate de noi și despre care știm că vor fi reduse cu siguranță de Black Friday 2018.

Pune-le dinainte în coșul de cumpărături și așteaptă miezul nopții. Cu două click-uri te vei asigura de parfumuri ieftine pentru tot anul viitor.

YVES SAINT LAURENT LA NUIT DE L’HOMME

Acesta este parfumul bărbatului misterios care se pierde în noapte. Notele de început sunt fresh fiind date de cardamon și bergamota iar finish-ul este unul prețios de lavandă și chimion. Am testat acest parfum și pot garanta că mirosul este într-adevăr unul special.

Îl poți cumpăra de aici.

 

PACO RABANNE INVICTUS

Nu mai are nevoie de vreo introducere, pentru că este unul dintre cele mai populare parfumuri pentru bărbați. Notele de citrice fac din acest parfum unul perfect pentru anotimpul rece iar senzația de prospețime pe care o oferă este ușor de recunoscut.

Îl poți cumpăra de aici.

 

GIVENCHY GENTLEMAN

Givenchy Gentleman  este un parfum bărbătesc – lemnos. Parfumul se descrie ca o combinație între dulceața perei, lavandei și delicatețea stânjenelui și aromele puternic condimentate de cardamon și coajă de vanilie neagră.

Cumpără-l de aici.

HUGO BOSS BOTTLED

Parfumul creat de Hugo Boss e în același timp proaspăt și înțepător, puternic și masculin, lucru datorat esențelor lemnoase. Notele de măr și citrice sunt perfect echilibrate de inserții pasionale precum frunzele cărnoase ale mușcatelor și promițătoare precum scorțișoara..

Îl poți lua de aici.

AQUA DI GIO

Din lista noastră nu putea lipsi clasicul Aqua di Gio. Este probabil cel mai cunoscut parfum și chiar și astăzi, la peste 11 ani de la lansare, acesta este un parfum care nu se va demoda niciodată. Giorgio Armani a fost inspirat de mare când a creat acest parfum și a introdus în el note citrice dar și parfum de rozmarin.

Cumpără-l de aici.

L’EAU D’ISSEY

Issey Miyake folosește ingrediente rare pentru a obține parfumul care evocă cel mai bine senzația eternei libertăți. Acesta a dat parfumului și o atingere spicy și pentru a-l face mai masculin, a strecurat câteva picături de aromă de nucșoară, scorțișoară și lemn de santal.

Îl găsești aici.

JEAN PAUL GAULTIE LE MALE

Jean Paul Gaultier Le Male vine cu un mix de esențe care sugerează virilitatea, îmbinând contraste care dau un tot incredibil. Menta, lavanda și vanilia se amestecă inspirat cu scorțișoara, stârnind o atracție magnetică.

Cumpără-l de aici.