Ce să faci după ce ai cunoscut pe cineva pe o aplicație de dating

Academia Barbatilor

Ideea principală? Dacă persoana de care ești interesat te-a ales doar de dragul de a-ți arăta că e  prietenoasă, s-ar putea să devină ușor confuză atunci când îi declari dragostea ta nemuritoare.

Momentul în care Tinder te notifică despre faptul că ești compatibil cu chelnerița de care îți place seamănă cu momentul în care te întâlnești întâmplător cu un prieten care are un shake identic cu al tău: nu este cel mai sexy mod de a fi observat, ca bărbat care bea shake-uri, dar amândurora vă este, clar, poftă. Lăsând shake-urile la o parte, întâlnirea cu un străin este, orice s-ar spune, destul de stresantă. Iar când vine vorba de cineva cunoscut, mizele sunt și mai mari.

Dacă nu și-a dat seama cine ești atunci când te-a ales pe tine? Dacă a făcut-o în mod ironic? Dacă, de fapt, te place? Gândurile aleatorii se transformă în scenarii elaborate: „Pot să am o aventură de o noapte cu fata de la cafenea, de care îmi place, sau e necesar să încep o relație mai lungă cu ea?”. Cea mai simplă soluție este să găsești un alt loc în care să-ți bei cafeaua.

Cu toate acestea, dacă chiar îți dorești să te combini cu fata de la cafenea, îți recomandăm să iei în seamă sfaturile noastre, astfel încât a) să-ți maximizezi șansele și b) să-ți minimizezi eventualele momente stânjenitoare. Ai mare grijă, deoarece, așa cum a dezvăluit recent o postare pe Reddit, consecințele pot fi destul de neplăcute.

aplicație de datingDacă lucrurile merg prost, nu numai că ar trebui să găsești o cafenea nouă, dar, după cum a aflat un bărbat nefericit – persoana de care îți place ar putea să nu fie, de fapt, interesată de tine. Imaginează-ți cât de confuză va fi dacă află că te-ai gândit la ea luni întregi.

E bine să știi unde te poziționezi și ce să faci ca să fii discret. Dacă acest lucru ți se pare dificil, am compilat o listă de mici sfaturi:

Panichează-te

Atunci când telefonul te informează că acea persoană specială este interesată de ceva mai mult decât preferințele tale ciudate în materie de cafea, ar trebui să trăiești un moment de panică. Deși acest lucru poate părea contraintuitiv, o clipă de pauză pentru a absorbi gravitatea situației te va ajuta să pui la cale o strategie realistă. Nu uita: ceașca ta de cafea este în joc. Nu trata acest lucru într-un mod superficial.

Hotărăște-te

Nu poți să ignori sau să îi dai block fetei de la cafenea, dacă te răzgândești (bine, ai putea, dar asta ar afecta pauzele tale de cafea). Așadar, asigură-te că ești cu adevărat atras de persoana respectivă. Ești dispus să riști momentul de energie matinală pentru o aventură de-o noapte?

Dacă nu, este esențial să dezamorsezi orice tensiune sexuală. Rapid. Încearcă să faci o glumă simplă, cum ar fi: „Câte poze necenzurate ai primit până acum?” (asigură-te că replica este percepută ca o glumă, și nu ca o replică de agățat). Pe de altă parte, dacă ești dispus să încerci cu adevărat, îți sugerăm să citești mai departe.

Gândește-te la un plan

aplicație de dating

Foto: 123rf.com

Dacă ești gata să adaugi niște „condimente” în propriul latte, ai nevoie de un plan de acțiune. Vrei să pari degajat sau să ai inițiativă? Gândește-te la interacțiunile tale de până acum. Ai flirtat? Cealaltă persoană se aștepta ca tu să flirtezi? Știe măcar cum te cheamă? Ghidează-te după aceste lucruri și sparge gheața.

Sparge gheața cu puțin umor

Dacă ești în căutarea unei abordări echilibrate – nici prea puternică, nici prea ușoară, „Vii aici des?” este o alegere bună. E o replică bună pentru a începe o conversație, are un pic de umor și este destul de simplă.

Alte opțiuni sunt „Emoji-ul cu maimuța care își acoperă ochii”, unul perfect pentru momentul în care vrei să arăți că ești interesat, dar, în același timp, vrei să permiți celeilalte persoane să facă prima mișcare, dar și „Întotdeauna mi-a plăcut de tine” – atunci când vrei să clarifici intențiile pe care le ai și să te miști cât mai repede posibil

Treci la nivelul următor

aplicație de dating

Foto: Pixabay

În cazul ai reușit să spargi gheața, sugerează o ieșire la câteva beri. Sau, și mai bine, ba chiar în context, roag-o să te învețe să faci o cafea. Dar la tine acasă. Cu aparatul de făcut cafea pe care – ce coincidență! – tocmai l-ai achiziționat. Sau, dacă nu, la ibric. La naiba, de parcă ar conta!

Citește și despre top 5 aplicații de dating cu care să-ți găsești sufletul pereche