Ce să pui în geantă când pleci într-un city break

Academia Barbatilor

Un city break e o ocazie foarte bună pentru a experimenta un loc nou. Chiar dacă urmează să-ți petreci doar câteva zile, la sfârșit de săptămână, în mod cert urmează să te relaxezi, să descoperi lucruri inedite și, nu în cele din urmă, să te distrezi foarte tare. Una peste alta, pentru variantele de capitale elegante ale Europei, tu însuți ar trebui să arăți bine. Sunt câteva obiecte vestimentare pe care n-ar trebui să uiți să le pui în valiză atunci când pleci în călătorie. Să vedem cum să te îmbraci în city break:

Acest articol este susținut de MIND SHOP SRL.

Ghete Chelsea

cum să te îmbraci în city break

Foto: Pinterest

Zborul cu avionul e ceva mai lung (să zicem Londra sau Lisabona)? Atunci ar trebui să porți o pereche de încălțări comode, eventual care să fie ușor de scos. Ghetele Chelsea arată stilat și se pot scoate din picioare cu o simplă mișcare. Sunt elegante și practice. Iar un city break presupune că urmează să mergi destul de mult pe jos – alege o pereche de ghete Chelsea care au o talpă bună și groasă.

Pardesiu

cum să te îmbraci în city break

Foto: thetrendspotter.net

Un pardesiu e o piesă clasică. Poate îmbrăca orice fel de ținută și, indiferent de locul în care pleci în city break, pardesiul este aproape obligatoriu. Există mereu această teamă, a faptului că e posibil să plouă iar tu nu ai cu ce să te îmbraci. Pentru că, legea lui Murphy, dacă ți-ai uitat pardesiul acasă, fii sigur că va începe ploaia încă de când cobori din avion. Nu te teme că nu ai loc suficient în bagaj: nu pune acolo pardesiul, ci pune-l pe tine. În aeroport îl poți ține pe braț fără probleme.

Cămașă albă

cum să te îmbraci în city break

Foto: Pinterest

Există un motiv pentru care cămășile albe nu pot lipsi din garderoba oricărui bărbat: sunt atât de versatile încât pot fi purtate atât la ținute elegante cât și la cele casual. Poți purta cămașa albă într-o zi în care explorezi orașul sau o poți purta la cină, într-un restaurant elegant. Nu te teme nici în privința ei, cum că s-ar putea mototoli: majoritatea hotelurilor au fier de călcat sau servicii de călcătorie.

Blugi negri

cum să te îmbraci în city break

Foto: Pinterest

Blugii negri funcționează ca element semi-casual atunci când ești în vacanță. Jeanșii înșiși sunt perfecți pentru a fi purtați în timpul zilei, iar dacă pui în bagaj lucruri asortabile la negru, și nu la albastru, vei avea ținute cu un look mai… ridicat.

Tricou

cum să te îmbraci în city break

Foto: Pinterest

Nu poți merge nicăieri fără să ai în bagaj măcar un tricou. Sunt bune de purtat pe timpul zilei, mai ales dacă e cald afară. Tendința este să-ți iei multe tricouri, chiar dacă nu vei sta plecat decât câteva zile. Ocupă spațiu puțin și sunt lejere. Alege unele neutre, de culoare gri sau albe, sau, dacă simți că ai nevoie de un pic de culoare în viață, mergi și mai departe de aceste nuanțe.

Pulover

cum să te îmbraci în city break

Foto: Pinterest

Chiar dacă urmează să ajungi într-un oraș în care temperaturile vor fi ridicate, tot va trebui să iei un puloveraș cu tine, pe care-l vei folosi în serile răcoroase sau în cazul în care aerul condiționat din hotel este pornit la maxim. Acesta e un alt obiect pe care-l poți purta în aeroport, pentru a economisi spațiu în bagaj, mai ales că te vei felicita în avion pentru această idee. Adică acolo unde aerul condiționat face, uneori, ravagii.

Citește și despre 7 idei de city break-uri europene