Cea mai incitantă competiţie de golf, organizată de Lac de Verde Breaza

academia barbatilor

Veşti bune pentru iubitorii de golf. Peste 3 zile începe cel mai incitant eveniment al sezonului, găzduit și organizat de Lac de Verde Golf Club. Campionatul se adresează tuturor jucătorilor care sunt afiliați la un club de golf, atât din țară, cât și din străinătate.
În acest an Clubul de Golf Lac de Verde, a decis să ofere o dublă șansă participanților, astfel ca în ambele runde de joc la gaura nr. 8 respectiv gaura nr. 16 se va acorda premiul de Hole in One în cazul în care se va introduce mingea în cupă dintr-o singură lovitură, de la 170m pentru domni, și 148m pentru doamne.
“Competițiile «Hole in one» care au loc în fiecare sezon competițional sunt cele mai așteptate de către jucătorii de golf, indiferent de nivel, experiență sau țară. Lovitura ce poate aduce jucătorului super premiu și multă faimă, depinde de, ar spune unii, experiență, antrenamente, o sincronizare perfectă a multor factori (direcție, poziție și precizia loviturii), dar eu cred că depinde cel mai mult de NOROC.” a declarat Alexandra Popescu, Golf Manager, Lac de Verde Golf Club.

Campionatul de golf Hole in One- Lac de Verde Golf Club Breaza

Campionatul de golf Hole in One- Lac de Verde Golf Club Breaza

Campionatul va începe în data de 16 Iulie, la ora 09:15 cu ședința tehnică. La 9.30 se face plecarea grupelor de jucători în sistem shot gun ( simultan de la cele 9 tee-uri), iar zoua se va încheia cu un cocktail, prânz și festivitatea de premiere.
Noutatea acestui an, este faptul că suma strânsă din taxa de Hole in One, stabilită modic la 50 Ron, cu acordul clubului gazdă, va merge catre Corina Ungureanu, antrenor voluntar la grupa de gimnastică de performanță din cadrul Clubului Petrolul Ploiești, pentru dotări și echipament necesar desfășurării activității sportive de performanță.
Evenimentul se va bucura de prezenţa unor invitaţi speciali, campioanele olimpice la gimnastică: Sandra Izbașa, Monica Roșu, Andreea Răducan.