Ceas cu sistem Android de la Sony

academia barbatilor

, Ceasuri

În trecut se putea întâmpla ca aflându-te la cumpărături, în staţia de autobuz sau la un eveniment, cineva să te întrebe ce fel de marcă de ceas porţi sau de unde l-ai achiziţionat. În ziele noastre, dacă acesta dispune şi de widget-uri electronice de socializare este cu mult mai probabil să fi întrebat despre tipul ceasului şi de ce este el capabil ;).

Concret, compania Sony SmartWatch a atras de curând atenţia opiniei publice internaţionale cu cu un nou model care dispune de multe funcţii încorporate, având un ecran tactil de 1,3 inch OLED, Bluetooth 3.o, şi o baterie care poate să stea încărcată până la patru zle.

Ceasul SmartWatch de la Sonz se conectează cu sistemul Android Smart Phone şi permite citirea de text/e-mail, accesul la reţelele sociale şi multe alte aplicaţii optimizate pentru acest model de către Google Play.

Ceasul poate fi purtat ca şi în trecut, dar el se poate ataşa de tricou, pantaloni, rucsac etc..

Pentru cei împătimiţi de astfel de gadget-uri, preţul stabilit pentru acest SmartWatch cu Android este de circa 520 de lei şi poate fi găsit şi pe site-ul oficial al companiei Sony.

[youtube id=”d7C-XuSEBPA” width=”600″ height=”350″]