Ceas Fossil Keaton cu curea din piele, model vintage

academia barbatilor

Noul model de ceas propus de Fossil, Keaton, aduce o nouă abordare în stilul Aviator, propunând trei interpretări vintage – în trei culori, de la carcasă neagră cu curea gri, carcasă gri cu curea neagră sau carcasă neagră cu curea maro sau .

  • Scurt istoric despre marca de ceasuri  – Fossil

Compania Fossil a fost fondată în anul 1984 în Dallas, Texas, Statele Unite ale Americii, producând şi distribuind ceasuri sub branduri precum: Fossil, Adidas, Burberry, Diesel, DKNY, Emporio Armani, Michael Kors şi Marc by Marc Jacobs.

Casurile Fossil se adresează în special bărbaţilor şi femeilor între 18 şi 40 de ani, cu un stil de viaţă activcaracterizaţi prin eleganţă, dorindu-şi să arate cât mai bine, pentru a face o impresie bună tot timpul.

Modelele Fossil sunt fabricate din oţel inoxidabil, având un afişaj analog sau analog-digital. Cureaua poate fi din piele de calitate, din silicon sau material textil. Geamul este din cristal mineral, această caracteristică nefiind absentă indiferent de ceas. Mecanismele sunt în principal de la elveţienii de la Ronda sau japonezii de la Seiko. Ceasurile Fossil sunt rezistente la apă, şi vin cu numeroase funcţii: data, cronograf, ziua săptămânii, tahimetru.

[youtube id=”mj8OIXGsHes” width=”600″ height=”350″]