Ceas pentru situaţii de urgenţă – Breitling Emergency II

academia barbatilor

, Ceasuri

Esti unul dintre acei bărbaţi cărora le place să meargă în aventuri extreme? Dacă da, ați putea fi interesat de noul ceas Breitling Emergency II, care va ajuta la găsirea dvs. într-un timp mult mai scurt.

Breitling a lansat în trecut modelul Emergency I, însă avea o frecvență de transmisie de 121,5 MHz, care putea fi folosită pentru a trimite un “SOS” doar în condiții meteorologice normale. Cu condiții meteorologice nefavorabile, intervalul de salvare creştea semnificativ.

ceas-emergency-II-breitling-urgenta-salvare-1

ceas-emergency-II-breitling-urgenta-salvare-2

Noul ceas Breitling Emergency II, pe de altă parte, vine cu două emițătoare de semnal de urgență, primul este cel menționat mai sus, iar al doilea trimite un semnal la sateliți. Al doilea semnal utilizează o frecvență de 406 MHz, semnalul este trimis la sateliții de joasă orbită, permițându-vă să fiţi localizat oriunde aţi fi blocat.

ceas-emergency-II-breitling-urgenta-salvare-3

ceas-emergency-II-breitling-urgenta-salvare-4

Pentru a activa semnalul de urgenţă, trebuie să răsuciţi capacul situat în partea de jos a carcasei ceasului și să scoateți cele două antene pe ambele părți. Pentru a asigura bateria pentru emițător este complet încărcată, ceasul vine cu o stație de încărcare pentru transmițător.

ceas-emergency-II-breitling-urgenta-salvare-5

[youtube id=”IwrAkNoNYbo” width=”600″ height=”350″]

Breitling II vine fabricat dintr-un cadran de 51mm din titan, fiind un ceas masiv. Ceasul este oferit în culorile – negru, portocaliu, galben, cu brățară de titan sau curea din cauciuc negru. Modelul pentru bărbaţi vine cu un ecran analogic şi digital, cu o zonă de LED-uri, un cronograf, un calendar, și un contor de monitorizare astării de încărcare a bateriei.

Sursa: breitling.com