Ceas Polar RC3 cu GPS integrat, alegerea cicliştilor în Tour de France

academia barbatilor

Polar celebrează ediţia 100 a faimoasei competiţii de ciclism Tour de France care să află în plină desfăşurare şi lansează o ediţie limitată a ceasului Polar RC3 GPS, inscripţionat cu logo-ul aniversar şi realizat în culorile câştigătoare ale competiţiei – galben şi negru.

Lansat în 2012, ceasul monitorizează ritmul cardiac şi este primul ceas Polar cu GPS încorporat, aşa încât este perfect pentru cei care sunt pasionaţi de jogging sau ciclism, dar şi pentru toţi cei care preferă sporturile în aer liber.

ceas-gps-polar-tour-de-france-100-ciclism-1

Ce îl face demn de o astfel de competiţie? Polar RC3 GPS are o autonomie de 12 ore cu GPS-ul pornit, deşi este unul dintre cele mai suple şi mai uşoare dispozitive de pe piaţă cu sistem integrat de poziţionare globală – cântăreşte doar 38 g şi are 1,37 cm.

ceas-gps-polar-tour-de-france-100-ciclism-2

În plus, tot în ediţie limitată, kitul include o centură de monitorizare cardiacă ce se montează în jurul pieptului, dar şi un adaptor de bicicletă, aşa încât ceasul poate fi montat pe mâner. În plus, este prevăzut cu senzorul de cadenţa Polar CS WIND, esenţial dacă vrei să-ţi eficientizezi antrenamentul. Nu e de mirare că a fost ales de cicliştii competiţiei Tour de France pentru a-şi monitoriza performanţele!

ceas-gps-polar-tour-de-france-100-ciclism-3

Polar RC3 GPS surprinde prin funcţiile suplimentare de care dispune. Astfel, datorită GPS-ului integrat, îţi poţi înregistra şi cartografia ruta, poţi vizualiza harta turului pe care îl faci, măsura viteza şi distanţa parcursă. Modelul în ediţie limitatată permite totodată şi măsurarea altitudinii.

ceas-gps-polar-tour-de-france-100-ciclism-4

Prin funcţia Back to Star, ceasul te va redirecţiona către locul din care ai plecat, pe cea mai scurtă rută posibilă, funcţia Training Benefit îţi oferă un feedback instantaneu asupra performanţelor tale, imediat după încheierea antrenamentului, în timp ce Running Index îţi va puncta performanţa. Iar dacă doreşti să ţii evidenţa antrenamentelor tale, datele înregistrate pot fi postate pe site-ul polarpersonaltrainer.com pentru a fi analizate în detaliu sau pot fi distribuite pe Facebook.

ceas-gps-polar-tour-de-france-100-ciclism-5

Polar RC3 GPS este rezistent la apă, are lumina de fundal şi afişează textul în toate limbile de circulaţie internaţională.

Ceasurile Polar sunt importate de compania Living Well şi sunt comercializate în magazinele Intersport, săli de fitness şi on-line pe  www.polar.com/ro, iar preţul recomandat este de 1.259 lei.