Ceasuri – Romain Jerome Cronograf

academia barbatilor

, Ceasuri

Romain Jerome este recunoscută drept compania ce produce unele dintre ceasurile cele mai neobișnuite, cum ar fi ADN Titanic (cu metal din vasul Titanic) sau ceasul praf Luna (cu praf de pe Lună, real).

Ceasornicari elvețieni au adăugat încă 5 noi modele de ceasuri la colecția  Titanic Steampunk Chronograph, fiecare cu o nouă nuanță de culoare.

ceas-romain-jerome-steampunk-color-chronograph-1
Romain Jerome Steampunk Cronograf vine, de asemenea, cu metal de pe Titanic și dispune de 5 culori (galben, portocaliu, roșu, albastru și verde), fiind limitate la 99 de bucăți din fiecare culoare. Ceasurile suntscoase pe piață la valoarea de 15.950 $ fiecare, un preț piperat, de altfel.

ceas-romain-jerome-steampunk-color-chronograph-3
Aceste ceasuri se bazează pe modelul Metal Steampunk, lansat în urmă cu câțiva ani, dar au un design mult mai curat. Rama nu are nici o textură pe ea și este realizată din oțel lustruit, dându-i un aspect mult mai atrăgătoar decât originalul.

ceas-romain-jerome-steampunk-color-chronograph-2

Au fost adăugate culori, noile Romain Jerome având acum un aspect sportiv, iar culoarea este aplicată atât la inelul exterior pe cadran, pe coroană, cât și pe pe cusăturile de pe curele din piele neagră.

ceas-romain-jerome-steampunk-color-chronograph-5
Aceste ceasuri vin în carcase de 50 mm și sunt acoperite cu cristal safir. Sunt alimentate de mișcarea automată calibru RJ001CS cu 42 de ore de rezervă de putere și sunt rezistente la apă la adâncimi de până la 30 de metri. 

ceas-romain-jerome-steampunk-color-chronograph-4

Sursa: Romain Jerome