Cei mai buni 7 burgeri pe care îi poți comanda astăzi

academia barbatilor

Regele de necontestat al experienței fast-food, burgerul este un fenomen la nivel mondial, care vorbește despre globalizarea alimentelor și despre simplitatea dorințelor oamenilor. O bucată de carne de vită tocată, între două bucăți de pâine construiesc baza meselor preferate de mulți dintre noi. Cât de făcută să fie carnea, cât de pufoasă chifla și cu ce să fie ele asezonate, este o chestiune de gust personal. Noi am făcut o listă a celor mai buni burgeri pe care îi poți comanda de pe foodpanda, cu 30% reducere și livrare gratuită:

1 Garage Machoman Burger, Aria Burger

aria burger

Un cheesebuger după rețeta proprie, cu brânză cheddar, ou, bacon și ceapă caramelizată, Garage Machoman Burger este cunoscut printre cunoscători ca fiind ‘the plentiful one’. Un produs emblematic pentru Aria Burger, Garage Machoman poartă semnătura chef Manuela Paraschivescu, care a studiat 6 ani la Ecole Gregoire-Ferrandi din Paris.

Comandă: https://www.foodpanda.ro/restaurant/v5tb/aria-burger-vendor

2 Heart Attack Burger, D20 Urban Bistro

d20 bistro burger

Recomandat doar celor cu inima puternică… Dacă sunteți amatori de picanterii și de carne la dublu, meritați un burger de la D20. Oamenii și-au făcut treaba cu conștiinciozitate și au adăugat și cheddar, chorizo, ou, roșii.

Comandă: https://www.foodpanda.ro/restaurant/v8nr/d20-urban-bistro

3 Onion Jam Burger, RIBS Bar&Grill

ribs bar and grill burger

Dulceața de ceapă pregătită chiar la RIBS și muștarul de Dijon potențează gustul cărnii de vită pregătite după rețete americane clasice. Tocmai am aflat că toate chiflele folosite la RIBS au început să fie produse special pentru ca acești burgeri să fie cu adevărat autentici, așa că ai un motiv în plus să comanzi de la ei: știi sigur că le pasă de experiența ta culinară

Comandă: https://www.foodpanda.ro/restaurant/v8vs/ribs-bar#

4 Signature Double Burger, Red Angus Steakhouse

Un burger suculent din două chifle de carne de vită Red Angus, într-o chiflă cu susan și garnisit cu foie gras. Gustul proaspăt este dat de ceapa roșie și de pesto-ul de ierburi. Burgerul tău va veni însoțit de sos de vin roșu și cartofi prăjiți.

Comandă: https://www.foodpanda.ro/restaurant/v9ed/red-angus-steakhouse

5 Burger Surf & Turf, Primus

primus burger

Am mai scris despre el și cu altă ocazie, însă nu ne putem abține. Un burger atipic pentru că alătură cărnii de vită Black Angus, o porție de creveți, la care se adaugă legume trase în sare de țelină, brânză Gouda și sos alioli, totul cuprins într-o chiflă neagră cu cerneală de sepia.

Comandă: https://www.foodpanda.ro/restaurant/v9sh/primus

6 Double Decker Hamburger, TrickSHOT

double decker hamburger trickshot

Un hamburger imens, de 630 g, cu două chiftele din carne de vită, bacon, salată, roșii, ceapă, castraveți murați. Experiența este completată de crema de trufe și ciupercile pleurotus.  La comandă, îl primești alături de cartofi prăjiți.

Comandă: https://www.foodpanda.ro/restaurant/v3bi/trickshot-promenada#

7 Meniu Chorizo, Burger Point

meniu chorizo burger point

Am apreciat îndrăzneala culinară a celor de la Burger Point de a potența gustul burgerului cu salam chorizo și nu ne pare rău. Pentru amatorii de experiențe iberice, acest burger este ceea ce ai nevoie mai ales că nu știm când vom putea călători. Meniul vine cu sos și răcoritoare la alegere, dar și cu cartofi prăjiți

Comandă: https://www.foodpanda.ro/restaurant/v9rl/burger-point

Acest articol face parte din campania #livramacasa, cea mai amplă inițiativă de susținere a restaurantelor locale, inițiată de foodpanda. Comandă online și susține-ți și tu restaurantul preferat să depășească această perioadă dificilă.