Cel mai mare monitor 4K revoluționează munca la birou

academia barbatilor

Noul monitor Philips Brilliance Curved de 40 de inci promite o experiență nemaiîntâlnită, umplând câmpul vizual pentru a crea un spațiu cât mai intim și pentru a păstra utilizatorii concentrați asupra sarcinilor de lucru.

De când utilizatorii stau atât de aproape de un monitor, un model curbat oferă o experiență de lucru cu adevărat captivantă. Distanțele din marginea ecranului și până în centrul său sunt egale astfel încât utilizatorii nu trebuie să-și miște capul foarte mult pentru a vizualiza conținutul care se află în marginea ecranului și se pot bucura de cea mai bună calitate a imaginii. Marginile foarte înguste ale monitorului oferă un aspect unitar.

“Noul monitor curbat de 40 de inci dovedește angajamentul nostru continuu de a oferi experiențe avansate utilizatorilor care stau fie la un birou, fie acasă. Cu ajutorul rezoluției 4K, acest model oferă o claritate fantastică și spațiul mult dorit pentru multitasking”, a declarat Stefan Sommer, Director Marketing & Business Management din cadrul MMD.

Modelului de 40 de inci Brilliance Curved, cel mai mare monitor curbat 4K de pe piață va fi prezentat la IFA 2016 și va apărea în magazine la sfârșitul anului.