Cele mai bune camere video de acțiune ale momentului

Academia Barbatilor

Toată lumea face fotografii și video-uri. Și cu toții ne dorim să surprindem momentele de extaz trăite în timpul aventurii la care luăm parte. Fie că ne află pe vârful unui munte, pe care am ajuns după o tură de mountain biking, fie că ne lansăm pe o pârtie de schi sau că ne distrăm la maxim într-un parc acvatic, vrem să păstrăm aceste momente de entuziasm. Iar cele mai bune „scule” cu care o putem face sunt camerele video de acțiune sau așa zisele sports action cameras. Să vedem care sunt cele mai bune camere video de acțiune de pe piață.

GoPro Hero 6 Black

gopro hero 6Hero 6 e un upgrade al camerelor GoPro, care dispune de un ecran tactil de 2 inci și de o carcasă ce rezistă în apă la adâncimi de până la 10 metri. Control vocal hands free, stabilizator video avansat, filmări la calitate 4K, cu până la 60 de cadre pe secundă și full HD la 240 cadre pe secundă, fotografii (în format RAW) la rezoluție de 12 MP (pot fi făcute în rafală), sistem avansat de anulare a zgomotului de fond datorită celor trei microfoane integrate, senzor GPS – iată doar câteva dintre caracteristicile celei pe care mulți o consideră regina camerelor video de acțiune.

Preț: 2099 lei


Garmin Virb XE

Garmin Virb XECu Garmin Virb XE faci filmări HD, cu unghi larg, la 1080p și fotografii de 12 MP, la maximum 30 de cadre pe secundă, capturând acțiunea în cele mai mici detalii. Camera e concepută pentru cele mai dificile medii, putând fi scufundată până la 50 m adâncime fără carcasă de protecție. Are la bază tehnologia Garmin GPS G-Metrix, care permite urmărirea și suprapunerea vitezei, distanței, înălțimii și vitezei reale a aventurii pe care o trăiești.

Preț: 1869 lei


Olympus Tough TG-Tracker

olympus camere video de acțiuneTG-Tracker înregistrează performanța și urmărește activitățile, permițând o imagine detaliată grație sistemului Olympus Field Sensor. Camera e rezistentă la apă până la o adâncime de 30 m, rezistă la temperaturi scăzute de până la – 10 grade Celsius, rezistă la șocuri, la antipraf, la presare până la 100 kg, într-un cuvânt e o adevărată… #rezist. Are un sașiu interior și exterior sofisticat, dispunând de un sistem de etanșare Olympus. Filmează 4K, are un unghi larg de 204 grade, wifi și GPS.

Preț: 850 lei


Sony HDR-AS50

sony action camMotorul de procesare a imaginii de la Sony reproduce fidel texturile și detaliile, aidoma felului în care sunt văzute de ochiul uman, prin procesare la viteză foarte mare. Procesorul BIONZ X asigură detalii mai naturale, imagini mai realiste, gradații tonale mai fine și zgomot redus la filmare sau fotografiere. Camera Sony HDR-A550 e anti-acvatică, anti-praf și anti-șocuri și filmează full HD, la 60p, livrând imagini clare și în culori vii.

Preț: 800 lei


Yi 4K Plus Action

yi camere video de acțiuneCât de des duci sub apă o cameră de acțiune? Dacă răspunsul este „destul de rar”, atunci YI 4K este o variantă excelentă. Deși există și o carcasă pentru cazurile în care vrei să filmezi peștii, reține că această cameră nu e waterproof. Dar are o mulțime de alte calități: un display mare și tactil, un acumulator generos, un transfer rapid de fișiere, lentile cu corecție de distors și stabilizator de imagine.

Preț: 1540 lei

Vezi și care sunt cele mai bune laptopuri business pentru călătorie