Cele mai bune căști cu noise canceling

Academia Barbatilor

Indiferent cu ce călătorești – cu trenul, avionul, bicicleta sau pe jos – nu e nimic mai plăcut decât să înfigi o pereche de căști de calitate în telefon și să le pui pe urechi pentru a asculta muzica favorită. Cultura noastră e îndrăgostită de tot ceea ce ține de zona audio – muzică, podcasturi etc – dar în momentul în care cineva ne întrerupe din audiție, suferim un scurtcircuit.

Viața are propria ei coloană sonoră. Plictisiți de ea, uneori peferăm să ne ascultăm playlist-urile din telefon, fără să fim deranjați și întrerupți de tot felul de sunete neplăcute. Probabil din acest motiv au apărut căștile cu noise cancelling, mai exact cele care te izolează complet de lumea exterioară din punct de vedere fonic, atunci când le așezi pe urechi. Hai să vedem care sunt unele dintre cele mai bune căști cu noise cancelling din acest moment:

Căști Sony WH-1000XM3B

Sony WH-1000XM3B

Modelul WH-1000XM3B este dovada că și în domeniul căștilor audio, tehnologia a făcut progrese imense. Cu ajutorul lor, descoperi un nou nivel al silenționzității, grație noilor îmbunătățiri în ceea ce privește funcția de anulare a zgomotului și a funcțiilor inteligente care se adaptează oricărei situații. Un control adaptiv al zgomotului și un plus de confort oferit de funcții precum cea de atenție rapidă, compatibilitatea cu asistenții vocali și controlul tactil.

Tehnologia de anulare a zgomotului a acestor căști este cea mai avansată de pe piață, ele dispunând de pernițe de urechi adaptabile și procesor de anulare a zgomotului HD QN1. Ca urmare, reproducerea muzicii nu este niciodată compromisă de performanța procesorului. Funcția unică de optimizare în raport cu presiunea atmosferică îți oferă un sunet optim la altitudine mare, atunci când călătorești cu avionul, în vreme ce optimizarea personală analizează caracteristicile sonice cauzate de dimensiunea capului, de ochelari și păr.

Tehnologia LDAC transmite de trei ori mai multe date decât semnalul audio Bluetooth convențional. Ca bonus, poți apela la inteligența asistentului vocal, punându-i întrebări sau dându-i comenzi. Preț: 1199 lei.

Căști Skullcandy Crusher ANC

Skullcandy Crusher ANC

Căștile Skullcandy Crusher ANC se remarcă în primul rând prin senzorul Skullcandy Sensory Bass, prin anularea zgomotului activ și prin setarea duncției Personal Sound. Trei tehnologii care, combinate, te fac să te bucuri de muzica și filmele preferate la un nivel superior.

Sensory Bass este basul pe care literalmente îl poți simți, căștile oferind o vibrație unică de fiecare dată când asculți melodii cu un bass puternic. Active Noise Cancelation este motivul pentru care aceste căști fac parte din această listă, o funcție ideală pentru blocarea zgomotului orașului sau a celui din avion. ANC monitorizează mediul în care te afli și filtrează sunetele din jur, pentru a te bucura de un sunet clar și puternic. Preț: 1399 lei.

Căști Denon AHGC30

Denon AHGC30

Căști wireless, certificate Hi-res, suportă formatele AAC și Bluetooth HD aptX, ce asigură calitatea superioară a sunetului, reflectat în difuzoarele FreeEdge, care anulează rezonanțele nedorite. Conectivitatea duală, ce presupune conectarea simultană a două dispozitive, îți permite să asculți muzică wireless, cu dispozitivul conectat prin Bluetooth, și să poți continua să răspunzi la apeluri cu telefonul.

Sistemul Denon Next-Gen folosește câte două microfoane pentru ambele difuzoare și câte 3 moduri de anulare a zgomotului destinate pentru diverse tipuri de călătorii: cu avionul, cu trenul/autobuzul, la birou. Aceste căști sunt realizate pentru a fi purtate mai mult timp, fiind ideale pentru zborurile și navetele lungi, având o bandă de susținere delicată și reglabilă. Pernuțele sunt confecționate din spumă ce asigură o purtare confortabilă, care nu obosește. Preț: 1319 lei

Căști Bose QuietComfort 35 II

Bose QuietComfort 35 II

QuietComfort II au asistentul Google construit chiar în interiorul lor. Asta înseamnă că poți asculta muzică, poți primi texte, poți gestiona sarcinile zilnice și poți primi răspunsuri doar folosindu-ți vocea. Ții apăsat butonul Action și începi conversația cu asistentul Google. Iar dacă nu ai nevoie de acesta poți utiliza același buton pentru a ajusta nivelul de anulare a zgomotului, având la dispoziție trei setări.

Restul lumii dispare și ești transportat într-un loc izolat, în care rămâi cu muzica ta, doar la apăsarea unui comutator. Tehnologia de anulare a zgomotului acustic măsoară continuu, compară și reacționează la zgomotul exterior, apoi o anulează cu semnalul opus. Materialele din care sunt construite căștile Bose sunt rezistente la impact – nylon cu sticlă și oțel inoxidabil, rezistente la coroziune și proiectate pentru o viață pe drum. Cu un plus de confort, grație materialului Alcantara de acoperire moale, utilizat la construcția iahturilor și automobilelor de ultimă generație. În plus, pernuțele de urechi sunt fabricate dintr-o piele de proteine sintetice.

Durata de viață a bateriei este de 20 de ore, iar încărcarea rapidă, de numai 15 minute, îți oferă încă două ore și jumătate de utilizare. Preț: 1289 lei.

Căști Bang&Olufsen Beoplay H9

Bang&Olufsen Beoplay H9

De la Bang&Olufsen te aștepți întotdeauna la perfomanțe ridicate, iar căștile Beoplay H9 nu fac rabat de la acestea. Un sunet de mare calitate, anulare activă a zgomotului și 25 de ore de redare, la care se adaugă asistența vocală. Suficient de multe argumente?

Modul Transparent îți permite să auzi ce este în jur atunci când ai nevoie. Căștile au proiectate un buton ce este apăsat atunci când ai nevoie de asistentul vocal. De asemenea, portul pentru bass atinge performanțe incredibile.

Căștile sunt foarte elegante, având un design din aluminiu lustruit, la care se adaugă spuma și pielea organică, mulându-se extrem de confortabil pe urechi, chiar și după o perioadă îndelungată de utilizare. Preț: 2249 lei.

Citește și: 3 gadgeturi audio care-ți oferă o experiență perfectă