Cele mai bune ceasuri inteligente – tip smartwach

academia barbatilor

Ceasul inteligent sau cum mai este cunoscut – smartwatch este un dispozitiv care se sincronizează cu telefonul smartphone și oferă un set de caracteristici chiar dacă nu aveți telefonul la îndemână. Pentru a vă ajuta în alegerea unui model, am selecta o listă cu unele dintre cele mai bune ceasuri inteligente/ smartwatches. Acestea au cele mai bune caracteristici, cele mai bune aplicații și cele mai curate interfețele.

Samsung-Gear-2-cele-mai-bune-ceasuri-inteligente-smartwach
Samsung Gear 2
Totul într-un singur loc: Samsung are un avantaj, deoarece acestea sunt unul dintre liderii actuali din industria smartphone. Ei nu au într-adevăr nevoie să reinventeze roata, ei doar au micșorat dispozitivele existente pentru a se potrivi pe încheietura mâinii. Asta este de fapt ceea ce face Gear 2. Dispune de o cameră de 2MP construită în fața ceasului Smart, are comenzi vocale care utilizează sistemul S-Voice deja prezent pe telefoanele Samsung, și funcționează ca un tracker de fitness folosind S-Fitness. Ca și minus, care probabil va fi remontat în viitor, este faptul că interacționează doar cu telefoanele smartphone din același brand.

Sony-Universal-SW2-cele-mai-bune-ceasuri-inteligente-smartwach
Sony universal SW2
Există unele dispozitive care dăinuiesc în funcție de aplicațiile disponibile, iar SW2 este un astfel de dispozitiv. Chiar dacă Sony, de obicei, nu are un software impresionant, SW2 se poate lăuda cu un touchscreen integral pentru accesarea tuturor funcțiilor. Pe de altă parte, SW2 funcționează doar cu dispozitive ce rulează sistemul Android. Prețul mai mic al ceasului Sony acoperă o parte din acest mic neajuns.

Martian-Passport-cele-mai-bune-ceasuri-inteligente-smartwach
Martian Passport
Este un ceas inteligent cu un stil clasic, fără compromisuri, ca un ceas de lux analog care poate fi purta la încheietura mâinii de orice tip „scorțos”. Martian folosește aproape exclusiv comenzile vocale, fiind mult mai simplu de utilizat decât cu ajutorul unui ecran tactil minuscul. Afișajul tip scrolling vă va informa când primiți un apel, un mesaj text, sau va fi actualizat pe schimbările de la Bursă, curs valutar și alte informații în funcție de setările de Internet. Puteți face chiar apeluri direct de pe încheietura mâinii sau controla camera foto a telefonului. Are un display-ul minimalist, așa că orice ai câștiga în stil pierzi în funcționalitate. Acesta funcționează cu Bluetooth, astfel încât interacțiunea cu orice smartphone este destul de simplă și nu ține cont de brand.

Pebble-Steel-cele-mai-bune-ceasuri-inteligente-smartwach
Pebble Steel
Ceasul inteligent Pebble Steel funcționează atât cu dispozitivele iOS +5, cât și cu orice sistem Android mai noi decât 2.3. Are propriul magazin App dedicat cu un număr tot mai mare de produse oferite, care va oferi inclusiv posibilitatea modificării aspectului carcasei. Sticla cadranului este tip Gorilla foarte rezistentă, iar afișajul personalizabil vă permite să decideți dacă doriți să apară ca un ceas analog neted, sau ceva mai mult “caraghios” sau artistic. Problema cu acest ceas inteligent este că trebuie să-l folosești în întregime cu ajutorul butoanelor montate pe partea laterală. Nu are o comenzi touch screen sau vocale.

Pebble-Original-cele-mai-bune-ceasuri-inteligente-smartwach
Pebble Original
Noul model Pebble are un ecran de plastic și o curea din același material, dar va dispune de multe din caracteristicile de bază, precum și toate aplicațiile “fratelui” Pebble Steel. Corpul este complet rezistent la apă, iar bateria va rezista între 5 și 7 zile, ceea ce este mai mult decât aproape orice altceva disponibil în prezent.

Meta-by-Frank-Nuovo-cele-mai-bune-ceasuri-inteligente-smartwach
Meta by Frank Nuovo
Noul ceas Meta, care a fost previzualizat în 2014 la CES, este unul revoluționar, ușor de folosit, mereu conectat la dispozitivele tip smartphone și oferă utilizatorilor toate informațiile de care au nevoie – tweet-uri, email-uri, texte, apeluri, etc. – fără a fi nevoie să intre în meniuri complicate. Pare un model elegant și disponibil pentru interconectarea cu orice smartphone cu Android sau iOS.

Apple-iWatch-cele-mai-bune-ceasuri-inteligente-smartwach
Apple a iWatch
iWatch a fost mult timp o legendă în comunitatea tech, fiind unul dintre modelele de refeință pe acest segment. Noul model rulează iOS 8 și va cuprinde un ecran curbat, precum și opțiuni de urmărire a funcțiilor vitale.