Cele mai bune subiecte de discuție pe care să le abordezi cu o doamnă

Academia Barbatilor

Știi acel clișeu, des invocat: bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus, și ambele sexe vorbesc limbi complet diferite. Ei bine, cel puțin asta cred majoritatea persoanelor. Probabil fiecare burlac de pe această planetă a avut cel puțin un moment în care s-a întrebat „Despre ce naiba o să vorbesc acum?”, în timp ce ieșea cu o femeie de care era interesat. Suntem siguri că și tu ai trecut prin așa ceva, prin urmare sugestiile de mai jos nu sunt inutile.

Bărbații se simt îngrijorați înainte de a aborda o femeie, pentru că le este teamă de momentele lungi de tăcere care se pot ivi. Unora le e teamă de ele chiar mai mult decât de ideea că ar putea fi respinși. Când încerci să atragi o femeie de care eșți interesat, orice conversație pe care urmează să o ai cu ea devine un joc de poker. Obiectivul tău este să o faci să investească o cantitate egală sau mai mare de efort în conversație, deoarece cu cât o va face mai mult, cu atât va fi mai implicată și cu atât mai mare e posibil să-i fie interesul pentru tine.

Toți marii seducători au înțeles acest lucru. Ei știu că o conversație care decurge bine nu constă doar în ceea ce ai tu de zis. Este vorba în egală măsură și de cealaltă persoană.

Efortul primit din partea ei te poate ajuta să găsești lucruri în comun și să pui bazele unei legături. Astfel, vei descoperi lucrurile de care îi pasă și să arăți un interes real față de ele – elemente cruciale câtă vreme îți dorești să treci la următorul pas, dacă vrei să ai un rezultat optim, atât din punct de vedere romantic, cât și sexual. Care sunt cele mai bune subicte de discuție pe care le poți aborda cu o doamnă?

1 Cărți, filme, muzică și artă

Nu vei gasi o femeie care să-și deschidă sufletul în fața ta sau care să-ți împărtășească speranțele, visele și temerile ei cele mai adânci încă de la început. Va trebui să ajungeți la un nivel ridicat de confort și conexiune înainte de a se întâmpla acest lucru. Acesta este motivul pentru care ai nevoie de câteva subiecte de discuție care nu necesită mult efort și care sunt suficient de captivante. Abordarea unor subiecte ce țin de cărți, filme, muzică sau artă este o modalitate excelentă de a face acest lucru.

Șmecheria este să nu ceri prea puține informații. De exemplu, dacă o femeie îți spune că iubește muzica, nu o întreba doar care este trupa ei preferată. Cere-i să-ți spună două melodii pe care ea crede că ar trebui să le asculți și întreab-o ce înseamnă aceste melodii pentru ea. Dacă o femeie îți spune că îi place să citească, în loc s-o întrebi doar care este autorul ei preferat, cere-i să-ți recomande o carte și să-ți spună despre ce este vorba în ea. Pe scurt, dezvoltă subiectele.

2 Relații

Subiectele legate de relații sunt ca un drog pentru majoritatea femeilor. Și dacă există un lucru pe care femeile îl iubesc mai mult decât poveștile despre relații, e să vii cu soluții la problemele pe care ceilalți le au în relațiile lor.

Așadar, data viitoare când auzi despre problemele pe care verișoara ta le are cu prietenul ei sau când colegul tău de apartament se plânge că prietena lui este prea posesivă, folosește subiectele acestea în conversație. Vei fi surprins de cât de mult se implică femeile în aceste discuții. Nu, nu vom numi acest lucru… „bârfă”.

3 Oamenii din jurul tău

Sunt o mulțime de bărbați care se plâng că nu au ce discuta când sunt cu o fată de care le place. Dar există un pont. Dacă acorzi o atenție deosebită mediului înconjurător, cel mai probabil vei găsi mai mult decât suficiente subiecte de discuție.

De exemplu, există un joc distractiv care se poate practica împreună cu partenera de discuție. Se numește „Care e povestea lor?”. Când ești împreună cu o tipă, alege la întâmplare un străin din preajma voastră și vorbește despre ceea ce îți imaginezi că ar trebui să fie povestea lui. Apoi cere-i și ei să facă același lucru. Odată ce a prins mișcarea, ridică ștacheta și folosește-ți din ce în ce mai mult imaginația, chiar până la ridicolul poveștii. Vă veți distra de minune.

4 Călătorii

subiecte de discuțieOri de câte ori interacționezi cu o femeie, încearcă să direcționezi conversația spre un subiect distractiv și plin de imaginație. Conversațiile statice și neinteresante nu duc nicăieri. Unul dintre subiectele care le luminează privirea, entuziasmându-le instant, este cel legat de călătorii.

Oamenii iubesc să călătorească, iar cei care nu o pot face, visează la momentul când o să aibă timpul sau banii necesari. Cheia este, din nou, de a cere mai mult decât o listă impersonală cu destinații de călătorie.

Întreab-o care este cel mai interesant loc în care a călătorit și ce iubește la acea destinație. Sau întreab-o unde ar merge dacă ar putea să dispară pentru o lună întreagă, fără să-și facă griji cu privire la muncă sau alte responsabilități. Aceste tipuri de conversații îi vor pune imaginația la treabă si îi vor crea o stare de spirit foarte bună, urmând apoi să asocieze aceste sentimente pozitive cu persoana ta.

5 Aprecieri la adresa ei

subiecte de discuție

Foto: 123rf.com

Unii specialiști spun că un bărbat nu ar trebui niciodată să complimenteze sau să manifeste interes pentru o femeie. Greșit! Cel puțin, încă e greșit. Pentru a atrage și a seduce cu adevărat o femeie, trebuie să o faci să se simtă ca și cum ea deja te-a câștigat. Și pentru a face acest lucru, trebuie să descoperi lucruri personale, pe care le poți aprecia. Curiozitatea aceasta îți va îmbunătăți în mod garantat viață romantică.

Abilitățile de observare ale unei femei sunt adesea mult mai bine reglate decât cele ale unui bărbat.  De aceea, un bărbat care observă lucruri pe care ceilalți bărbați nu le observă va avea mereu un avantaj.

Are un stil aparte, pe care nu-l vezi la alte femei? Încercuiește cuvinte care crede că sună drăguț atunci când citește? Dă-i de înțeles că observi aceste lucruri și cere-i mai multe detalii despre ele. Atunci când îți povestește ea însăși, manifestă-ți interesul în mod vizibil.

6 Pasiunile, visurile și obiectivele ei

Îți amintești ultima dată când cineva a manifestat un adevărat interes pentru visurile și aspirațiile tale? E un sentiment plăcut să poți să vorbeșți despre lucruri care te pasionează cu o persoană care este interesată cu adevărat de ele. Odată ce ai ajuns la un anumit nivel de încredere și conexiune cu o femeie, tot ce trebuie să faci pentru a afla aceste lucruri despre ea este să o întrebi.

Scopul nu este să cauți disperat subiecte de discuție ci să intuiești ce subiecte reprezintă un motiv de entuziasm pentru cealaltă persoană și să înveți să conduci conversația către acele subiecte. Femeile vor fi impresionate de interesul real pe care îl ai și își vor aminti cum le-ai făcut să se simtă când ai vorbit despre lucrurile de care sunt pasionate.

Citește și despre lucrurile periculoase pe care să nu le spui niciodată iubitei tale