Cele mai cool 5 restaurante bărbătești din Iași

Academia Barbatilor

În afară de teiul lui Eminescu, Iașiul, capitala Moldovei românești, se mândrește cu Palatul Culturii, devenit un simbol impozant și frumos pus în valoare de tot complexul comercial de la poalele lui. Astfel orașul a prins strălucire și la fel și localurile sale. Ieșenii și vizitatorii au început să aibă unde să iasă, așa că dacă plănuiești un city break la Iași, noi îți spunem unde poți să te bucuri de un loc frumos și o mâncare bună.

Corrido

Adresa: str. Lascăr Catargiu nr 12-16

restaurant spaniol

Corrido Iași

Să începem cu un vin bun, nu? Și asta pentru că la Corrido crama este punctul de atracție, cu sute de etichete pe care le poți alege în funcție de meniul mediteraneean pe care îl au. Iar dacă ai chef să nu fii deranjat, cele trei separeuri ale restaurantului, de la cramă până la mansardă, îți stau la dispoziție. Tot aici poți avea parte de seri tematice, cu meniu prestabilit, împerecheat cu cele mai potrivite vinuri.

creveți

Corrido

Legend Pub

Adresa: str. Grigore Ureche nr. 27

pub

Legend Pub Iași

Un pub în adevăratul sens al cuvântului, dotat cu faimoasa instalație de bere Draught Masters și cu o varietate de beri pe măsură, care sunt completate de un meniu de pub savuros. Burgerii sunt specialitatea casei, dar nici mâncărurile tradiționale de la ei, cum ar fi beef în a pot, nu lasă de dorit. Designul este inspirat din vestul sălbatic și reprezintă un omagiu adus Americii de altă dată. Dacă ajungi într-o vineri seară acolo și ai chef de distracție, nu rata seara de karaoke.

burger

Legend Pub

Tribeca

Adresa: str. Palas nr. 7D

bar

Tribeca Pub & Charcoal Grill Iași

Situat în faimosul Palas Mall din Iași, Tribeca este un steak house cu fripturi făcute pe cărbuni și un aer american autohton. Dacă te nimerești acolo la ora prânzului, profită și de meniul special pentru această masă, care se schimbă în fiecare zi, iar serile de weekend sunt dedicate concertelor și altor party-uri. Cât despre dimineață, poți să iei și micul dejun acolo.

desert

Tribeca Pub & Charcoal Grill

Fenice Palace

Adresa: str. Palas 3F

restaurant libanez

Fenice Palas Iași

Tot la Palas se găsește și Fenice Palas, restaurantul cu specific libanez și românesc care se laudă cu cea mai mare terasă din Iași. Decorată ca o grădină suspendată, terasa are priveliște către toată esplanada mall-ului și poate primi sute de persoane. Deși designul interior este unul elegant, ținuta pe care trebuie să ți-o alegi nu este la fel de scorțoasă. O atenție sporită le este acordată aici fumătorilor de trabucuri, pentru care există o selecție specială de produse și chiar demonstrații live cu artizani experimentați.

Fire Ribs

Adresa: str. Elena Doamna nr. 61

steakhouse

Fire Ribs Iași

După cum îi spune și numele, la Fire Ribs mergi pentru coaste. Este un restaurant construit pe conceptul de barbecue, cu carnea gătită încet la cuptor și coaste aromate pe toate gusturile. Iar dacă ești la hotel sau în altă parte în Iași și ți-e poftă, serviciul de livrări ți le poate aduce la ușă. Iar dacă ai norocul să te nimerești acolo într-o seară de eveniment, atunci un concert live va ajuta burger-ul să alunece mai bine.

coaste

Fire Ribs

Descoperă și cele mai bune 5 restaurante din Cluj.

Foto: PR