Cele mai noi șorturi de baie pentru un sezon estival cu stil

academia barbatilor

Vara se apropie iar șorturile de baie sunt elemente cheie din ținuta estivală. Pentru noul sezon, un lucru este cert: adio modele plictisitoare în nuanțe terne! Vara asta este plină de culoare iar vestimentația de plajă ilustrează perfect acest lucru. De la modele minimaliste, variante din blocuri de culoare sau nuanțe neon și motive clasice până la imprimeuri 3D și ținute complete de plajă fashion-forward, iată care sunt noile șorturi de baie în tendințe.

Imprimeuri clasice reinterpretate

Estetica minimalistă a fost înlocuită cu imprimeuri care ies în evidență printr-o cromatică îndrăzneață și imagini exotice care deschid sezonul petrecerilor. Mizează pe ținute cu stil chiar și pe plajă! Cu motive grafice, florale sau botanice nu ai cum să greșești.

șorturi de baie

Sursa foto: Primark

Un șort cu dungi verticale este un clasic reinventat prin dimensiunea și culorile imprimeului, care nu te va dezamăgi. Nuanțele solare revin în forță și sunt inserate în diverse printuri. Alege-le pe cele care te reprezintă!

șorturi de baie

Sursa foto: Doc&Bay

Blocuri de culoare

Dovedind faptul că minimalismul generează impact maxim, șorturile de baie uni, în culori tari există deja în garderoba pentru plajă…și sunt nelipsite în tendințe. De la verde mentă la albastru cobalt, de la oranj la roșu cireașă, noile modele vin în variante potrivite atât pentru o baie răcoritoare în mare cât și pentru un prânz lângă piscină.

șorturi de baie

Sursa foto: Pinterest

Șorturi de baie cu imprimeuri tridimensionale

Noile tendințe au pus imagini și peisaje din destinații în care ai fost sau în care vrei să ajungi, exact pe șortul tău de baie. Și sunt atât de reale încât te fac să simți instantaneu în vacanță. Imprimeurile tridimensionale sunt cele mai interesante jocuri pe plajă propuse de tendințe. N-ai cum să treci neobservat cu un șort de baie pe care ai ilustrate Portofino, Santa Margherita sau Santorini.

șorturi de baie

Sursa foto: Bluemint

Costumele de baie pentru bărbați

Un șort de baie e potrivit pentru plajă însă un costum din două piese – șort și cămașă asortată – va fi o apariție cu stil în orice context de pe malul mării sau de pe marginea piscinei. Poți alege fie un costum cu imprimeu exotic, fie îți poți crea propria combinație de piese separate – șort imprimat și cămașă uni sau invers – în tonuri apropiate.

șorturi de baie

Sursa foto: Reiss

Vei pătrunde, astfel, într-un teritoriu fashion forward în ceea ce privește vestimentația de plajă, mai puțin explorat dar foarte apreciat, atât pentru look cât și pentru confort. Gândește-te cât de ușor vei ajunge de pe plajă într-un beach bar sau tavernă, fără să fie nevoie să schimbi vestimentația!

șorturi de baie

Sursa foto: Primark 

Citește și Istoria costumului de baie bărbătesc