Cele mai tari concerte ale lunii noiembrie

academia barbatilor

Finalul de an este întodeauna bogat în evenimente. La doar un pas distanță de 2020, am pregătit o listă cu cele mai tari concerte din București, la care merită să participi. De la rock și pop la folk sau fado, luna noiembrie te trece prin diverse stiluri muzicale și stări.

SoNoRo, 5 noiembrie, ora 19:00, Sala Radio – Ediția a XIV-a a festivalului poartă numele Dada și este dedicat Dadaismului și experimentelor în care muzica de cameră este liberă, naturală.

The Motans, 6 noiembrie, ora 20:00, Hard Rock Café – Trupa din Republica Moldova vine încă o dată la Hard Rock Cafe într-un concert ce va include piese de pe albumul de debut, Drama Queen.

Autumn Fado Nights, Carla Pires, 6, 7 și 8 noiembrie, ora 20.30, Dancing Lobster – După Traditional Fado Nights, trăiește o nouă experiență portugheză veritabilă, alături de solista Carla Pires!

Mihai Mărgineanu, 8 noiembrie, ora 22:30, Hard Rock Café – Artistul împreună cu trupa sa revin la Hard Rock Cafe cu un show autentic, anecdote savuroase şi hituri precum “Mă iubeşte femeile”,”Gore din Chitila” sau “Zariţa”. 

Taxi, 8 noiembrie, ora 19:00, Sala Palatului – Concertul TAXI #20 este dedicat albumului omonim, care marcehează 20 de ani de carieră pentru Taxi și pe care trupa îl lansează anul acesta.

Anna Lesko și The Zuralia Orchestra, 8 noiembrie, ora 22:30, Berăria H – Dublă distracție pe scena Berăriei H, unde vor urca pe rând artista din Republica Moldova și trupa de 12 muzicieni conduși de Aurel Mirea, într-un show ce combina folclorul românesc si muzica autentică gipsy cu jazz, reggae, latino sau muzica orientala.

Havasi, 9 noiembrie, ora 16.00, Sala Palatului – Artistul revine la București pentru a treia oară cu nou concert clasic modern și compoziții Pure Piano în premieră.

Lansare album byron, 9 noiembrie, ora 19:00, Arenele Romane – La lansarea celui de-al șaptelea album de studio, trupa byron promite un concert de zile mari, în deschiderea căruia vor cânta Lucia și The Mono Jacks.

Irina Rimes, 12 noimbrie, ora 19.30, Berăria H – Vei putea asculta cele mai îndrăgite piese de pe albumul ”Cosmos”, precum ”Ce s-a întâmplat cu noi?”, ”Bolnavi amândoi” sau ”Visele”.

Nicu Alifantis & ZAN, 13 noiembrie, ora 21:30, Hard Rock Cafe – Artistul împreună cu trupa sa te invită la un show de poveste cu cea mai bună muzică folk.

Musicalul Queen „We Will Rock You” 13 și 14 noiembrie, ora 19:30, Sala Palatului – Loredana, Răzvan Vasilescu, Adrian Nour, Lucian Ionescu, adolescenta Mara Căptaru și Emil Rengle sunt artiștii pe care-i veți vedea în musicalul “We Will Rock You”, într-un show sub regia lui Răzvan Mazilu.

Direcția 5, 14 noiembrie, ora 21:30, Hard Rock Cafe – Trupa revine la Hard Rock Cafe cu un concert în care va prezenta cel mai recent material discografic, “Muzica, Flori și Poezie”.

Ana Moura, 17 noiembrie, ora 20:00, Sala Palatului – Cea mai îndrăgită solistă de muzică fado revine la București, într-un spectacol în care îmbină cu măiestrie clasicul, autenticul și inovația genului muzical amintit.

Concert Lara Fabian, 18 și 19 noiembrie, ora 19:30, Sala Palatului – Concerul face parte din turneul mondial “50 World Tour”, o celebrare a aniversării de 50 de ani ai Larei Fabian.

Concert Carla’s Dreams, 26 noiembrie, ora 21:30, Berăria H – Vino alături de trupa din Republica Moldova într-un show ”Antiexemplu” de monotonie.

Concert Vița de Vie, 27 noiembrie, ora 21:30, Hard Rock Cafe – Vița de Vie Electric! este un spectacol pe care nu vrei să-l ratezi, cu hit-uri precum precum „Basul și cu toba mare”, „Sunetul mai tare” sau „Haihui”. 

Concert de lansare album, Robin and the Backstabers, 30 noiembrie, ora 18:00, Arenele Romane – În cadrul concertului, trupa va lansa noul album de studio, “Vladivostok” – a treia parte a trilogiei “Bacovia Overdrive”.