Clarena Max Dermasebum, Estetiq Solutions

academia barbatilor

MAX DERMASEBUM

Pentru îngrijirea pielii acneice, recomandăm un tratament de echilibrare. În timpul tratamentului, cosmeticiana aplică produse din revoluționara linie Max Dermasebum Line. Acestea sunt Max Sebum Control Serum și Max Sebum Control Cream. Datorită ingredientului Sytenol® A, acestea au un efect anti-acneic, de echilibrare și de mătuire. Tratamentul poate fi întărit prin efectuarea unui tratament specific acasă.
Acesta va garanta un tratament zilnic optim pentru pielea acneică, dar și va lungi efectele tratamentului de normalizare administratat de comseticiană. În afară de cremă și de ser, Clarena recomandă de asemenea Acne Control Cover – corector pentru pielea acneică care camuflează imperfecțiunile, roșeața și decolorarea pielii,precum și Max Matt Gel și Max Matt Tonic, care oferă pielii o curățare optimă.

Problemapori de piele mărițipiele cu impuritățiten cu roșeațăAcțiunereduce imperfecțiunilehidrateazăredă aspectul mat al pieliiIngrediente activeSYTENOL© A – o alternativă naturală la retinolPUFULIȚĂ CANADIANĂPORE REDUCTYL