Colecția pentru bărbați – Burberry Iarnă 2015

academia barbatilor

Casa de modă britanică Burberry a prezentat la Kensington Gardens, din Londra colecția de toamnă-iarnă Burberry Prorsum, dedicată bărbaților. Aceasta a pus accent pe stilul boem, creat prin suprapuneri de haine și elemente precum franjuri, camuflaj, “paisley”, imprimeuri florale și broderii cu oglinzi.

fashion-burberry-iarna-2015-barbati-3

Evident, nu au lipsit capele și poncho-urile din lâna și cașmir, clasicele trench-uri, jachetele bomber sau costumele riguros croite.

fashion-burberry-iarna-2015-barbati-4

În privința materialelor au predominat lâna, bumbacul, casmirul, pielea întoarsă, velurul și blană, iar că nuanțe albastrul indigo, ocrul, camelul, roșu cărămiziu, gri cărbune, turcoaz pal, verde și muștar.

fashion-burberry-iarna-2015-barbati-5

Imprimeurile au abundat în elemente florale, de inspirație orientală, printuri camuflaj și leopard.

fashion-burberry-iarna-2015-barbati-6

Ca accesorii au fost introduse eșarfele cu franjuri Burberry Fringe Scarf, gențile supradimensionate Carryall (din nubuc, piele granulată, piele întoarsă, camuflaj, animal print, canvas) și ochelarii de soare Scholar cu forme dreptunghiulare, pătrate și rotunde.

[youtube id=”iQ-EDRFSjl0″ width=”600″ height=”350″]

Cu un stil relaxat și boem, modelele au defilat pe muzică live a compozitoarei și solistei britanice Clare Maguire, acompaniată de London Contemporary Voices, Langley Sisters și orchestră, iar din public nu au lipsit modelele Jourdan Dunn și George Barnett (ambii prezenți în campania de primăvară-vară Burberry), actorii James Norton, George Mckay, muzicienii Tinie Tempah, James Bay, modelele David Gandy și Liu Wen.