Colecție nouă de boxe wireless ”The Beat” de la E-Boda

academia barbatilor

E-Boda lansează noua gamă de boxe The Beat pentru iubitorii de muzică, mereu în căutarea distracției. Indiferent dacă sunt utilizate în vacanță, acasă sau la birou, variantele de culori, design-ul ergonomic și calitatea sunetului redat le permit să se integreze ușor în orice încăpere.

The Beat 200 sunt disponibile în combinațiile de culori roșu-negru sau albastru-alb, în timp de The Beat 100 sunt prezentate în trei variante de culori: negru, roșu și mov, fiind nu doar un gadget util, ci și un detaliu de decor. Noua colecție de boxe vine în completarea gamei de accesorii pentru dispozitive mobile, COMPANION, și este disponibilă online, pe www.e-boda.ro, și în magazinele partenere la prețul recomandat de 119,90 lei pentru The Beat 100, respectiv 169,90 lei pentru The Beat 200.

boxe-wireless-the-beat-e-boda-ritm-sunet-colectie-2”Muzica joacă un rol important în viața fiecăruia și ne definește stilul de viață. Fie că este vorba despre muzică de relaxare sau muzică pentru petrecere, ne-am dorit ca vara aceasta să fim alături de toți cei care sunt mai mult pe drum. În vacanță sau în călătoriile de afaceri, boxele The Beat reprezintă opțiunea ideală pentru a crea o atmosferă plăcută în serile petrecute în aer liber cu prietenii sau pentru a participa mai eficient la conferințele telefonice de la birou. Ne-am gândit la gama de boxe The Beat ca la un gadget util, portabil ușor de transportat și utilizat”, a declarat Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda.

boxe-wireless-the-beat-e-boda-ritm-sunet-colectie-3The Beat 200 sunt disponibile în două variante de combinații de culori: roșu-negru pentru cei mai îndrăzneți sau albastru-alb pentru cei îndrăgostiți de stilul clasic. Boxele pot fi conectate prin Bluetooth la o distanță de până la 10 metri de sursă și au o autonomie de 4 ore dacă sunt utilizate la volum mediu. Realizate din materiale de calitate, atent finisate, care le oferă o rezistență sporită, difuzoarele au o putere de 6W, suficientă pentru a asigura un sunet clar și puternic. Cu un timp de încărcare scurt, The Beat 200 reprezintă varianta perfectă pentru cei care sunt mereu pe drum, în căutarea distracției. Astfel, prin intermediul conexiunii Bluetooth, boxa poate fi conectată la smartphone, tabletă, sau laptop, oferind o calitate mai bună a sunetului pentru filme, muzică sau jocuri. Datorită sistemului de prindere, boxa poate fi atașată în siguranță de rucsac sau de ghidonul bicicletei, pentru a însoți utilizatorii în drumurile lor lungi.

boxe-wireless-the-beat-e-boda-ritm-sunet-colectie-4Varianta de buzunar, The Beat 100, oferă sunet și culoare oricărui spațiu,venind în trei variante de culori – roșu, mov și negru și este alegerea perfectă pentru cei care lucrează în deplasare. Cu o suprafață de fixare mai mare care le sporește stabilitatea, The Beat 100 se încadrează perfect în orice spațiu de birou.boxe-wireless-the-beat-e-boda-ritm-sunet-colectie-5Boxele îi ajută pe utilizatori să aibă o libertate mai mare de mișcare în cadrul conferințelor telefonice sau a altor evenimente care necesită acest lucru, având o arie de acoperire de 10 metri. Difuzorul are o putere de 6W, iar boxa are o autonomie de 4 ore la o utilizare a volumului mediu. Mai mult, boxa poate fi încărcată în maxim 2 ore prin un cablu micro-USB, timp în care aceasta poate fi utilizată în continuare.

Ușor de transportat și utilizat, boxele portabile oferă un sunet clar și puternic transformând orice încăpere într-un spațiu dinamic cu o atmosferă destinsă. Colecția The Beat vine în completarea gamei de accesorii pentru dispozitive mobile, COMPANION, alături de husele pouch și flip pentru tablete și smartphone-uri, husele cu tastatură pentru tablete și încărcătorul și suportul auto.